Antena Meniu Search
x

S-a aruncat de pe pod şi a căzut peste o maşină în mers: bărbatul de 50 de ani, dus de urgenţă la spital. Trei tentative de sinucidere în câteva zile, la Timişoara

Un bărbat s-a aruncat, vineri, de pe un pasaj din Timişoara şi a căzut pe o maşină aflată în trafic. Acesta a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanţă şi a fost dus de urgenţă la spital. Este a treia tentativă de sinucidere, la Timişoara, în această săptămână.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 13:43

Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj şi a căzut peste o maşină, în Timişoara
Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj şi a căzut peste o maşină, în Timişoara

”Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timişoara pe o maşină. Acesta a fost dus la spital”, a transmis IPJ Timiş. Potrivit ISU Timiş, bărbatul ar avea aproximativ 50 de ani. Aceasta este a treia tentativă de sinucidere din Timişoara.

Val de tentative de sinucidere în Timişoara

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Şagului din Timişoara şi a căzut pe acoperişul de la intrarea în bloc. A supravieţuit căderii şi a fost transportată la spital.

Joi, un bărbat de 37 de ani, cadru militar, a stat 24 de ore pe pervazul ferestrei de la etajul 7 ameninţând că se va arunca în gol. Un negociator şi un pompier care a coborât în rapel de la un etaj superior au reuşit să îl imobilizeze. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Timişoara.

Un bărbat s-a urcat în vârful podului Basarab din Capitală şi a ameninţat că îşi va lua viaţa

De asemenea, seara trecută a fost blocaj pe pasajului Basarab din Capitală după ce un tânăr a urcat pe unul dintre piloni şi a ameninţat că se aruncă în gol. Circulaţia a fost oprită imediat de poliţişti şi o echipă de negociatori a început să comunice cu bărbatul de 35 de ani. A fost nevoie de două ore pentru ca tânărul să fie convins să coboare de bună voie. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul de psihiatrie pentru investigaţii de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » S-a aruncat de pe pod şi a căzut peste o maşină în mers: bărbatul de 50 de ani, dus de urgenţă la spital. Trei tentative de sinucidere în câteva zile, la Timişoara