Antena Meniu Search
x

Video "S-a înecat cu un covrig". O femeie a murit fulgerător, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Vecinii i-au chemat imediat copiii, dar era prea târziu

Scene dramatice pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. O femeie a murit sub ochii trecătorilor după ce s-ar fi înecat cu un covrig. Vecinii şi rudele acesteia spun că suferea de probleme cardiace și este posibil să i se fi făcut rău.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 17:24

Vezi și

În miezul zilei, direct pe stradă, medicii resuscitează o femeie de 59 de ani. Martorii spun că ar fi căzut inconştientă în timp ce mânca un covrig. Iniţial, trecătorii au încercat s-o salveze. 

A murit sub ochii trecătorilor, după ce s-ar fi înecat cu un covrig

"S-a înecat cu un covrig. Şi dintr-o dată a dat semne că nu mai poate respira. Eu am încercat s-o ridic, să-i împing, să-i deblochez căile respiratorii cu încă un băiat. Nu am reuşit. Am pus-o într-o parte, i-am dat câteva palme, să-i sară bucata de covrig, dar nu s-a putut", povesteşte un martor. 

Femeia nu a răspuns manevrelor de resucitare. Medicii au fost nevoiţi să-i declare decesul. Vecinii femeii pun totul pe seama problemelor cardiace pe care femeia le-ar fi avut. 

Pe acelaşi subiect

Femeia ar fi avut probleme cardiace

"Este vecina mea. S-a înecat, am înţeles, cu un covrig. Chiar atunci o punea jos când am venit eu. (n.r. Avea probleme) cu inima! Am anunţat copiii. Au venit copiii. Îmi pare foarte rău", spune vecina femeii decedate.

"În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui doar penal sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Georgiana Ţîrcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. 

Cazul vine după ce, luna trecută, o adolescentă de 14 ani din Cluj şi-a pierdut viaţa după ce s-a înecat cu un jeleu la şcoală

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "S-a înecat cu un covrig". O femeie a murit fulgerător, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Vecinii i-au chemat imediat copiii, dar era prea târziu