Antena Meniu Search
x

Video "Să nu vă credeți mai puternici decât viața". Lecţiile contesei digitale Ana Morodan pentru fanii săi, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan

"Am greşit. Nu faceţi ca mine." Ana Morodan îşi cere iertare şi recunoaşte că a greşit când s-a urcat la volan băută şi sub influenţa substanţelor psihoactive. Azi dimineaţă a ieşit din arestul central şi a bifat prima vizită în faţa poliţiştilor pentru controlul judiciar. Un şofer a filmat-o pe vedeta online marţi, în timp ce mergea haotic pe străzi. Poliţiştii au oprit-o chiar în sensul giratoriu, iar, când a coorât din maşină, Ana Morodan abia se ţinea pe picioare. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 30.03.2023, 19:25

Vezi și

Acesta este momentul în care Ana Morodan este oprită de poliţişti în trafic după o cursă haotică. Este începutul unui scandal care a trimis-o în spatele gratiilor pentru o noapte.

Lecţiile contesei digitale Ana Morodan pentru fanii săi

La ora 4 şi 25 de minute, înainte să se crape de ziuă, Ana Morodan iese din Arestul Central. Cu părul prins neglijent, departe de imaginea plină de glamour, machiajul perfect şi ţinuta impecabilă afişate în online. Zâmbeşte larg, alături de una dintre prietenele ei.

Reporteri-Ana Morodan: Combini medicamentele cu alcool?

Pe acelaşi subiect

- Nu, nu.

- Ce exemplu dai urmăritorilor tăi?

- Un exemplu prin care esti asumat. Şi când îţi e somn, iei somnifer. 

- Nu te-ai gândit că-ţi strici imaginea?

Nouă ore mai târziu, în spatele unor ochelari mari de soare şi extrem de rezervată în declaraţii, Ana Morodan bifează prima vizită pentru controlul judiciar, în faţa poliţiştilor din Ilfov. 

Reporteri-Ana Morodan: Ştiai că dacă iei pastilele respective nu ai voie să te urci la volan? Ai ceva să le transmiţi fanilor? Foarte mulţi tineri te urmăresc!

- Nu am consumat niciodată droguri, nu am avut niciodată probleme cu drogurile!

Este deznodământul filmului de marţi, în care contesa digitală a făcut spectacol pe străzile din centrul Capitalei. La final, în loc de happy-end, s-a ales cu trei dosare penale. Înainte să ajungă pe mâna poliţiştilor, Morodan a fost surprinsă de un şofer în timp ce conduce haotic. Calcă linia continuă de mai multe ori şi abia reuşeşte să ţină drumul drept. 

Câteva momente mai târziu, patru poliţişti sar din maşini şi o opresc în sensul giratoriu. Vedeta online iese din maşină şi abia se ţine pe picioare. Unul dintre agenţi o ia de mână şi o ajută să meargă. Poliţiştii o strecoară printre autoturisme şi o bagă în autospecială. Refuză recoltarea probelor şi buşeşte două maşini sub ochii poliţiştilor.

Azi, Ana Morodan şi-a cerut scuze într-o postare pe Instagram şi şi-a îndemnat fanii: "Nu faceţi ca mine!". Ar fi purtat prea multă vreme o mască pentru a ascunde golul şi suferinţa din suflet, până când n-a mai putut.

Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Fiind blânzi cu cel care a greșit. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru. Instagram

După şase ore de la primul incidet în trafic, Ana Morodan este prinsă din nou de poliţişti şi testată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive. Surse din Poliţie confirmă pentru Observator că drugtestul a depistat o singură substanţă, benzodiazepină, prezentă în antidrepresive.

Bogdan Gheorghe, medic toxicolog ANA: Benzodiazepinele reprezintă o clasă de medicamente care sunt utilizate în special pentru tratamentul anxietăţii, insomniilor şi anumitor convulsii. În combinaţia cu alcool, efectul de inhibare este mult mai mare şi efectele negative sunt mult mai grave. În doze mari pot produce şi anumite halucinaţii. 

Cătălin Ţone, expert antidrog: Efectele sunt incetinite, apar stări de somnolenţă, sunt distorsiuni auditive şi vizuale. Oricând poate produce un accident grav. Este un trend barbituricele şi benzodiazepinele se consumă combinate cu alcool şi creează dependenţă. 

Nu este prima dată când contesa digitală are parte de incidente în trafic. Ana Morodan a fost plasată de magistraţi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile şi trebuie să meargă de două ori pe săptămână în vizită la poliţie pentru a da cu subsemnatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Să nu vă credeți mai puternici decât viața". Lecţiile contesei digitale Ana Morodan pentru fanii săi, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan