Antena Meniu Search
x

Şalupă cu o tonă de droguri, găsită răsturnată la Sulina

O şalupă răsturnată a fost descoperită într-o zonă apropiată de Sulina. Ambarcaţiunea a fost descoperită de către un localnic şi se afla la 10 kilometri depărtare de Sf. Gheorghe, spre Sulina.

Şalupă răsturnată cu o tonă de heroină ascunsă în fundul dublu

O şalupă răsturnată a fost descoperită într-o zonă apropiată de Sulina.

Ambarcaţiunea a fost descoperită de către un localnic şi se afla la 10 kilometri depărtare de Sf. Gheorghe, spre Sulina.

Şalupă răsturnată cu o tonă de droguri ascunsă în fundul dublu

Potrivit unor surse, şalupa s-ar fi răsturnat săptămâna trecută, în timpul unei furtuni, undeva între Sf. Gheorghe, Delta şi Sulina, însă a fost descoperită abia acum.

Un localnic a observat ambarcaţiunea răsturnată şi a chemat poliţia.

Potrivit unor surse, poliţiştii ar fi descoperit, într-un compartiment special construit, o tonă de droguri, posibil heroină.

Potrivit martorilor, săptămâna trecută ar fi ajuns în zona satului Sf. Gheorghe 2 şalupe, cu doi români, 2 spanioli şi o femeie a cărei naţionalitate nu este precizată.

În urma unei furtuni, una dintre şalupe s-ar fi răsturnat, iar o persoană ar fi fost şi dată dispărută.

Contactat telefonic, primarul din Sfântu Gheorghe a precizat că la faţa locului ar fi venit numeroşi reprezentanţi ai DIICOT, Poliţie şi Poliţie de Frontieră, iar din ce a auzit, ar fi vorba despre o tonă de pacheţele cu un praf alb, posibil heroină.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şalupă cu o tonă de droguri, găsită răsturnată la Sulina