Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Samsarii au jefuit un TIR plin ochi cu anvelope noi, în târgul auto din Prahova. Şoferii au năvălit să profite de ocazie

Un TIR plin ochi cu anvelope de iarnă a fost jefuit în plină zi de samsarii de maşini din târgul auto de la Ploieştişori, Prahova. În loc să anunţe autorităţile, presa locală precizează că oamenii au proftat de ocazie şi s-au îngrămădit să cumpere marfa.

de Redactia Observator

la 29.10.2018 , 15:46

În loc să anunţe autorităţile, presa locală precizează că oamenii au proftat de ocazie şi s-au îngrămădit să cumpere marfa.

Un TIR plin ochi cu anvelope de iarnă a fost jefuit în plină zi de samsarii de maşini din târgul auto de la Ploieştiori, Prahova.

În loc să anunţe autorităţile, presa locală precizează că oamenii au proftat de ocazie şi s-au îngrămădit să cumpere marfa.

Potrivit unor surse judiciare, administratorul unei firme de import anvelope din Giurgiu a fost contactat de un prahovean care i-a spus că intenționa să cumpere mai multe cauciucuri.

Articolul continuă după reclamă

Numai că, persoana respectivă nu intenţiona să dea niciun ban pe ele. Astfel, după ce TIR-ul a intrat şi a parcat în târgul auto de la Ploieștiori, samsarii au desfăcut încărcătura şi s-au apucat să vândă anvelopele chiar în târg, la preţ redus, iar acestea s-au vândut ca pâinea caldă.

Din fericire pentru patronul păgubit și șoferul naiv, poliția a intrat rapid pe fir și în urma unei acțiuni rapide a reușit să oprească jaful. Marfa a fost retrasă de la vânzare, peste 90% din aceasta fiind recuperată. 

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs fapta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Samsarii au jefuit un TIR plin ochi cu anvelope noi, în târgul auto din Prahova. Şoferii au năvălit să profite de ocazie