Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sancţiune pentru mama care şi-a lăsat fetiţele în maşină, cu cheile în contact, şi a plecat la cumpărături

Femeia care şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi în maşină în parcarea unui supermarket, iar aceştia au pornit motorul, a fost sancţionată de poliţişti.

de Redactia Observator

la 09.11.2017 , 10:48

O femeie va fi sancţionată de poliţişti după ce şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi în autoturism, în parcarea unui supermarket, cheile maşinii fiind în contact, iar aceştia au reuşit să pornească maşina. De asemenea, vor fi sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru a deschide o anchetă socială în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii au fost sesizaţi că o femeie a lăsat nesupravegheaţi doi copii în autoturism, în parcarea unui supermarket, aceştia reuşind să pornească motorul.

Mai mulţi martori ai evenimentului au stat lângă maşina respectivă până când femeia a revenit de la cumpărături, reproşându-i acesteia că a lăsat copiii în autoturism şi cu cheile în contact.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii urmează să o sancţioneze pe conducătoarea auto pentru că nu a luat măsuri de asigurare corespunzătoare a autoturismului.

De asemenea, oamenii legii au sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru a face o anchetă socială în acest caz.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Sancţiune pentru mama care şi-a lăsat fetiţele în maşină, cu cheile în contact, şi a plecat la cumpărături