Antena Meniu Search
x

Video Săndița, o angajată a Şantierului Naval din Galaţi, a murit strivită între scaunele microbuzului care o ducea acasă de la serviciu. Alți patru colegi au fost răniți

O angajată la Şantierul Naval din Galaţi a murit și patru bărbaţi au fost răniți, după ce autobuzul care îi ducea acasă de la serviciu s-a răsturnat. Se pare că șoferul autobuzului cu muncitori ar fi vrut să evite impactul cu un autoturism al cărui șofer a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 13:34

Vezi și

DN 25, puţin după lăsarea întunericului. Microbuzul cu zece pasageri, toţi muncitori la şantierul naval, mergea spre Tecuci. La ieşirea din comuna Tudor Vladimirescu, şoferul de 54 de ani a încercat să evite o autoutilitară care nu s-a asigurat. Camerele de supraveghere au surprins cum bărbatul frânează puternic, iar microbuzul se răstoarnă într-un şanţ. 

Pasager microbuz: A tăiat calea cineva din peco, de la alimentare, i-a taiat calea autobuzului. Şoferul a dat să îl evite...

O femeie de 45 de ani a murit strivită între scaunele din spatele microbuzului

În urma impactului violent, o femeie de 45 de ani a murit strivită între scaunele din spatele microbuzului. 

Pe acelaşi subiect

Dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi: Următoarele patru victime, bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, cu leziuni multiple. Diverse traumatisme craniene, faciale, toracice, care au fost preluaţi de echipajele noastre şi transportaţi la Spitalul judeţean Sfântul Apostol Andrei. 

Reporter - colegul femeii decedate:

- O ştiaţi pe doamna care a murit? Avea copii?

- Da, doi băieţi...

Șoferul autoutilitarei a fugit de la locul accidentului

Şoferul autoutilitarei, care nu ar fi dat prioritate microbuzului a fugit de la locul accidentului. A fost găsit însă de poliţişti chiar la el acasă. L-au testat cu aparatul etilotest, care a arătat 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Agent şef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Poliţiştii încearcă acum să afle cine se face vinovat de accident cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Săndița, o angajată a Şantierului Naval din Galaţi, a murit strivită între scaunele microbuzului care o ducea acasă de la serviciu. Alți patru colegi au fost răniți