Antena Meniu Search
x

Șapte persoane rănite într-un accident, în Galați. Una dintre victime a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD

Şapte persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri, în localitatea Nicoreşti, judeţul Galaţi. Unul dintre răniţi a rămas încarcerat, fiind scos de echipajul specializat şi transportat la spital cu un elicopter SMURD, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 12:03

Una dintre victime a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD
Șapte persoane rănite într-un accident, în Galați - Profimedia

Din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs între două vehicule. În urma impactului, un bărbat a rămas încercerat, fiind necesară intervenţia echipajului de la descarcerare.

Șapte persoane au fost rănite în accident

Victima a fost extrasă şi preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD. Alte şase persoane, cu traume uşoare, au fost preluate de către echipajele SAJ Galaţi.

"La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, ambulanţa SMURD B din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tecuci, echipajul aeromedical SMURD şi două ambulanţe SAJ", transmite ISU Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șapte persoane rănite într-un accident, în Galați. Una dintre victime a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD