Antena Meniu Search
x

Sărbătoare la Carnavalul de la Veneţia

Zborul Îngerului, unul dintre cele mai aşteptate evenimente la carnavalului de la Veneţia, a atras o sută de mii de vizitatori

Vezi și

Zborul Îngerului, unul dintre cele mai aşteptate evenimente la carnavalului de la Veneţia, a atras o sută de mii de vizitatori

Este cel mai vechi carnaval din lume, iar spectatorii costumaţi excentric vor putea lua parte la petreceri de stradă şi evenimente pline de culoare, muzică şi dans.

Clopotele ceasului-turn din piaţa San Marco au anunţat startul unuia dintre cele mai aşteptate momente ale carnavalul de la Veneţia. După zile în şir de ploi şi inundaţii, soarele s-a arătat veneţienilor şi a adus un farmec în plus "Zborului Îngerului". Anul acesta, personajul a fost jucat de o studentă de 19, care a îmbrăcat o rochie roşu-aprins, cu inserţii portocalii.

După ce i-a salutat pe cei o sută de mii de spectatori înghesuiţi în piaţă, Îngerul a coborât încet în timp ce arunca petale de trandafir în zbor.

Însă nu doar îngerul a fost costumat în stil veneţian, ci şi turiştii. Ei au purtat costume de mătase, ori de stofă, cu broderii aurii, pălării excentrice, peruci albe tapate şi nelipsitele măşti.

Carnavalul de la Veneţia atrage anual trei milioane de vizitatori şi se va termina, anul acesta, pe 17 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sărbătoare la Carnavalul de la Veneţia