Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sccandal cu pietre şi lopeţi în plină stradă, la Codlea. Doi poliţişti au fost răniţi

A fost primul Paşte cu restricţii, dar şi prima dată când sărbătorile pascale au fost marcate de manifestari de violenţă ! Pentru a treia seară consecutiv, după o intervenţie în forţă, de data aceasta la Codlea, doi poliţişti au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 21.04.2020 , 10:55

  • Două grupuri rivale au iscat un scandal în stradă.
  • Mai multe persoane au fost rănite.

După scandalul de la Săcele 16 persoane au fost reţinute, sub acuzaţia de tentativă de omor. Cu reţineri s-a încheiat şi scandalul din Capitală.

În cartierul Mălin din Codlea, seara trecută au avut loc scene extrem de violente. Două grupuri rivale au iscat un scandal în plină stradă cu pietre şi lopeţi, iar mai multe persoane au fost rănite. Prinşi în ploaia de pietre au fost şi oamenii legii.

Erwin Albu, viceprimarul oraşului Codlea: Din păcate, doi poliţişti locali au fost răniţi şi au necesitat îngrijiri medicale serioase. Ne rugăm pentru poliţiştii noştri locali care şi-au făcut datoria, care au intervenit şi e important să simtă susţinerea comunităţii noastre.

Vezi și

Motivul de la care a izbucnit scandalul încă nu a fost stabilit. În partea opusă a Municipiului Braşov, în Săcele, scenele violente s-au încheiat cu dosare penale.

Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov: Poliţiştii au continuat cercetările într-un dosar penal disjuns instrumentat sub coordonarea parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În total, au fost reţinute, 16 persoane. Sărbători pascale cu scandal au fost şi în Prahova. Într-un cartier rău famat, din Ploieşti, mai multe persoane s-au luat la bătaie.

În premieră, elicopterele au survolat cartierului Mimiu, seara trecută. Şi scandalul din Rahova s-a lăsat cu dosare penale.

După incidentele dintre autorităţi şi persoanele de etnie rromă s-au făcut 37 de audieri, printre care şi copiii persoanelor care i-au folosit drept scut.

Mihai Hotinceanu, avocatul unuia dintre agresori: Sunt copii foarte mici care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să se afle prin arestul Poliţiei, ci acasă.

Liviu Vasilescu, seful IGPR: În cazurile în care au fost identificaţi minori la faţa locului, colegii mei au notificat DGASPC-urile.

Din cadrul echipajul special al Poliţiei, care a intervenit de urgenţă, a făcut parte şi atlelul Mihai Donisan.

Probleme au fost şi în Brăila, acolo unde a avut loc o nuntă. Poliţia va face verificări.

În schimb, în judeţul Ialomiţa, un bărbat care nu deţinea permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Mai multe persoane de etnie rromă au sărit în apărarea acestuia.

Jandarmii din judeţul Alba, în schimb, au avut de verificat şi controlat un convoi de 5 atelaje, din care făceau parte 13 persoane. Aceştia au parcurs nu mai puţin de 100 de km până când au fost surprinşi de patrula de jandarmi.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000, întrucât persoanele nu deţineau declaraţii pe proprie răspundere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Sccandal cu pietre şi lopeţi în plină stradă, la Codlea. Doi poliţişti au fost răniţi