Antena Meniu Search
x

Pregătiri pentru masa de Crăciun. Cozonacul ajunge şi la 40 de lei, iar tortul se vinde cu 60 de lei pe kilogram

E forfotă mare, în aceste zile, în cofetării pentru simplul motiv că nu ai cum să dai greş cu un cadou dulce! Preţul cozonacilor ajunge şi la 40 lei.

Vezi și

E forfotă mare, în aceste zile, în cofetăriile de la noi, pentru sinplul motiv că nu ai cum să dai greş cu un cadou dulce! Un tort cu ciocolată, frişcă, fructe şi marţipan, de exemplu. Cu toate acestea, preferinţele românilor când vine vorba despre dulciurile de Moş Nicolae diferă în funcţie de regiune.

Peisajele de poveste, cu oameni de zăpadă din ciocolată albă şi brazi din marţipan verde, cu mentă, toate prind acum culoare în cofetării. Pofticioşii aleg cu greu desertul de pe masa de Crăciun! Iar pentru unii, cofetarii sunt cei care salvează masa festivă de Moş Nicolae sau chiar de Crăciun.

Fie că vor ceva simplu, fie că aleg produse tradiţionale româneşti, românii se pot baza oricând pe artiştii din laboratoarele de dulciuri. Şi cofetarii se întrec în oferte dintre cele mai atractive.

Un cozonac cu nucă şi rahat costă între 10 şi 40 de lei, un tort, între 20 şi 60 de lei kilogramul, iar un platou cu cremeş ajunge şi la 30 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pregătiri pentru masa de Crăciun. Cozonacul ajunge şi la 40 de lei, iar tortul se vinde cu 60 de lei pe kilogram