Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sârbii care intenţionau să introducă tone de droguri în Uniunea Europeană, prin România, condamnaţi la închisoare

Tode Krstic şi Nenad Cvetkovic, doi sârbi care intenţionau să introducă tone de droguri în Uniunea Europeană, prin România, au fost condamnaţi la închisoare.

de Redactia Observator

la 19.03.2021 , 08:33

Sârbii au fost capturaţi în martie 2019 O barcă plină cu peste o tonă de droguri s-a scufundat în Delta Dunării, sârbii nereuşind să salveze decât o mică parte din droguri
  • Cei doi sârbi urmau să ducă drogurile în ţări dezvoltate din vestul Europei.
  • Sârbii au fost capturaţi în martie 2019.

Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au decis, în cursul zilei de joi, să respingă apelul depus de cei doi inculpaţi şi să menţină sentinţa dată de magistraţii de la Tribunalul Tulcea, în noiembrie anul trecut. Atunci, Tode Krstic şi Nenad Cvetkovic au fost condamnaţi la câte nouă ani şi patru luni de închisoare pentru implicarea lor în traficul de droguri.

Conform Balkan Insight, Krstic şi Cvetkovic au fost prinşi în martie 2019, după ce o barcă cu peste o tonă de cocaină la bord s-a răsturnat în Delta Dunării, iar pachete cu droguri au plutit pe întreg litoralul românesc ajungând chiar şi până în Bulgaria.

Tonele de droguri urmau să ajungă în state dezvoltate din vestul Europei

Articolul continuă după reclamă

Krstic şi Cvetkovic ar fi fost prinşi după ce doi paznici i-ar fi prins în timp ce încărcau pachetele cu droguri salvate într-un camion. Comportamentul suspect al sârbilor i-a făcut pe paznici să solicite intervenţia de urgenţă a Poliţiei.

Ancheta a scos la iveală faptul că tonele de droguri au fost urcate pe un vapor în Brazilia şi au ajuns în Turcia, de unde au fost preluate de cei doi sârbi care intenţionau să le introducă în Uniunea Europeană prin România. Sârbii urmau să transporte drogurile în ţări dezvoltate din vestul Europei şi, în special, în cluburile de noapte din mai multe staţiuni renumite din Spania.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Sârbii care intenţionau să introducă tone de droguri în Uniunea Europeană, prin România, condamnaţi la închisoare