Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șarpe de peste un metru lungime, capturat de jandarmi după ce a intrat într-un apartament din Constanța: "Nu a fost mulțumit de eliberarea în natură"

Surpriză neplăcută într-un apartament din Constanța. Proprietarul a găsit un șarpe de peste un metru lungime, care se "odihnea" în casa lui. Jandarmii au intervenit imediat după ce a fost făcut apelul la 112 și au elibertat animalul în natură. 

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 17:04

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, prin apel la 112, deoarece într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Suceava din municipiul Constanţa a fost observat un şarpe de peste un metru lungime.

Șarpe, descoperit într-un apartament din Constanța

Echipajul de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a deplasat la locul respectiv şi jandarmii au reuşit să descopere şi să captureze şarpele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șarpe de peste un metru lungime, capturat de jandarmi după ce a intrat într-un apartament din Constanța: "Nu a fost mulțumit de eliberarea în natură"