Antena Meniu Search
x

Video Șase adolescenți s-au tăiat cu cuțite pe o stradă din Pitești. Doi dintre ei au ajuns la spital, unul este în stare gravă

Incident şocant, aseară, în Piteşti! Doi adolescenţi au ajuns la spital, înjunghiaţi, după o bătaie violentă în stradă. Totul s-a întâmplat pentru că un grup de patru băieţi s-au năpustit asupra altor doi care treceau în acel moment pe bulevard. Unii au folosit cuţite în timpul bătăii, iar doi dintre ei s-au ales cu plăgi severe. Una dintre victime e în stare gravă şi va fi transportată astăzi în capitală. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 10:18

Vezi și

Incidentul şocant a avut loc puţin după ora 21:00, într-un cartier din municipiul Piteşti. Tinerii s-au luat la harţă chiar în mijlocul străzii. Scandalul a escaladat în momentul în care unul dintre agresori a scos din buzunar un briceag şi l-a înjunghiat pe unul dintre rivali.

Popa Florin, purtător de cuvânt IPJ Argeş: În urma stării conflictuale, unul dintre cei doi a ajuns la spital fiind rănit în stare gravă, acesta prezentând o leziune prin înjunghiere în zona spatelui. 

După loviturile de cuţit, toţi cei implicaţi s-au făcut nevăzuţi. Victima rănită în spate a putut face doar câţiva paşi înainte să se prăbuşească pe trotuar. De acolo l-au ridicat medicii de pe ambulanţă, care l-au transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.

Tudor Ionescu, spitalul de pediatrie Pitești: Constantele vitale sunt stabile în momentul de faţă şi este conştient şi cooperant. Este cu risc vital. Depinde de evoluţia acestuia. Poate să fie o evoluţie favorabilă pe termen scurt, dar poate să fie şi o evoluţie proastă, tot pe termen scurt. 

Pe acelaşi subiect

Al doilea adolescent înjunghiat a fost adus la spital de prieteni

La UPU a ajuns şi un alt adolescent, tot în vârstă de 17 ani, adus de prietenii săi.

Tudor Ionescu, spitalul de pediatrie Pitești: Prezintă o plagă tăiată la nivelul antebraţului de aproximativ 12 centimentri. A fost suturată şi nu pune probleme în momentul de faţă. 

Prietenii băiatului s-au făcut nevăzuţi în scurt timp, pentru a scăpa de răspunderea penală. 

Au fost însă identificaţi de poliţişti şi duşi la audieri. Acolo au descoperit că unul este consumator de etnobotanice, iar altul a săvârşit deja mai multe fapte penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Șase adolescenți s-au tăiat cu cuțite pe o stradă din Pitești. Doi dintre ei au ajuns la spital, unul este în stare gravă