Antena Meniu Search
x

Video Şase percheziţii în Capitală şi în Călăraşi într-un dosar de şantaj de violare de domiciliu. Două persoane au fost reţinute

Au fost percheziţii în această dimineaţă la mai multe locuinţe din Capitală şi din Călăraşi, într-un dosar de şantaj şi violare la domiciliu. În urma audierilor, doi bărbaţi au fost reţinuţi.

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 14:13

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: Vorbim de un dosar în care se fac cercetări pentru violare de domiciliu, dar şi pentru şantaj. Totul a început în primele zile ale lunii februarie atunci când o femeie i-a anunţat pe poliţişti că a primit mesaje de ameninţare pe o reţea de socializare, oamenii îi spunea că trebuie să dea banii pe care o rudă i-ar fi datorat. Bărbaţii implicaţi au decis să îşi facă singuri dreptate, au intrat peste respectivele rude în casă în încercarea de a recupera aşa-zisul prejudiciu. Au intrat si poliţiştii pe fir şi în urma percheziţiilor oamenii legii au găsit aproape 60.000 de euro, dar şi trei maşini de lux pe care le-au confiscat. Cinci persoane au fost duse la audieri, două dintre acestea au fost reţinute şi se află acum în arestul poliţiei. Poliţiştii continuă ancheta alături de procurori, încearcă să afle de la ce a pornit totul. 

Poliţia Capitalei anunţă că poliţiştii au făcut marţi 6 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi şi au pus în aplicare mai multe mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violare de domiciliu.

Cercetările au fost declanşate la începutul lunii februarie, când o persoană a reclamat faptul că, prin intermediul unei aplicaţii online, a fost ameninţată, fiindu-i solicitată o sumă de bani pe care o datora o rudă a sa.

De asemenea, în acelaşi context, la adresa de domiciliu a altor rude, doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept pentru a căuta persoana ce datora suma de bani.

Pe acelaşi subiect

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe probe, precum şi suma de aproximativ 60.000 de euro. Totodată, au fost indisponibilizate trei maşini de lux.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar în urma acestora doi bărbaţi de 31 şi 32 de ani au fost reţinuţi.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şase percheziţii în Capitală şi în Călăraşi într-un dosar de şantaj de violare de domiciliu. Două persoane au fost reţinute