Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şase saci cu canabis, descoperiţi în casa unui buzoian. Bărbatul de 50 de ani a fost arestat pentru 30 de zile

Peste 20 de kilograme de canabis au fost descoperite de poliţişti şi procurori în casa unui bărbat de 50 de ani din comuna Cilibia, judeţul Buzău. Cei şase saci cu plante de canabis au fost confiscaţi de autorităţi în urma percheziţiei domiciliare, iar bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 08:56

O persoană în vârstă de 50 de ani a fost reţinută de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Buzău, pentru trafic de droguri de risc, după ce au fost descoperiţi la locuinţa sa şase saci cu peste 20 kilograme de fragmente uscate de plante de canabis.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), activitatea infracţională a fost documentată de către procurorii DIICOT-BT Buzău, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

"Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 30 septembrie a.c., aceasta ar fi deţinut la domiciliul său din comuna Cilibia, judeţul Buzău, 6 saci conţinând peste 20 de kilograme de fragmente uscate de plante de canabis, cantitate ridicată pe parcursul percheziţiei domiciliare. La aceeaşi dată, procurorii DIICOT -BT Buzău au dispus reţinerea acesteia, pentru 24 de ore", precizează comunicatul transmis de IPJ Buzău.

Vezi și

Totodată, în cursul zilei de marţi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă a persoanei în cauză, pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Şase saci cu canabis, descoperiţi în casa unui buzoian. Bărbatul de 50 de ani a fost arestat pentru 30 de zile