Antena Meniu Search
x

Video Șase tineri înghesuiți pe un scuter, la Sibiu. Merg pe mijlocul străzii și fac echilibristică. Reacția poliției

Șase tineri din Sibiu, înghesuiți pe un scuter, au fost filmați pe o stradă din oraș, iar poliția nu le poate face nimic, pentru că înregistrarea video în care au apărut aceștia nu a fost realizată cu mijloace omologate.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2021, 15:58

Șase tineri înghesuiți pe un scuter, la Sibiu. Merg pe mijlocul străzii și fac echilibristică. Reacția poliției
Șase tineri înghesuiți pe un scuter, la Sibiu. Merg pe mijlocul străzii și fac echilibristică. Reacția poliției - Captura YouTube

Imaginile au fost filmate miercuri seara de un sibian care trecea pe strada Podului din cartierul Gușterița, scriu cei de la Ora de Sibiu. Mare i-a fost uimirea când i-a văzut pe cei șase cum făceau echilibristică pe scuter, chiar pe mijlocul șoselei.

Teribilismul celor șase putea avea urmări grave, însă chiar și așa polițiștii spun că nu îi pot sancționa pentru că filmarea nu a fost realizată cu mijloace omologate.

”Menționăm faptul că, în conformitate cu articolul 109, aliniatele 1 și 2 din OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se realizează direct de către polițistul rutier ori cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate, omologate și verificate metrologic”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O motocicletă pe care se aflau 3 tineri, accident mortal la Suceava

Săptămâna trecută, un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta sub remorca unui tractor, la Suceava.  Împreună cu el pe motor se mai aflau o tânără și un alt bărbat, ambii suferind răni în urma impactului.

Tânărul de 21 de ani care, nu avea permis deși conducea motocicleta, a murit în urma impactului. O fată și un alt tânăr de 28 de ani au suferit leziuni și au fost duși de urgență la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șase tineri înghesuiți pe un scuter, la Sibiu. Merg pe mijlocul străzii și fac echilibristică. Reacția poliției