Antena Meniu Search
x

Video S-au păruit şi s-au bătut în plină zi, în faţa trecătorilor: "Dă-i! Aşa! Hai că ai înroşit-o!"

Două adolescente şi-au împărţit pumni şi picioare în strigătele de încurajare a zeci de colegi. Bătaia a avut loc în plină zi pe terasa unui mall din Capitală. Răfuiala violentă a ieşit abia azi la iveală, după ce imaginile au fost postate pe internet şi au devenit virale în foarte scurt timp. Conflictul însă ar fi avut loc în urmă cu câteva luni, susţine Poliţia, care a deschis o anchetă.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 16.09.2021, 19:19

Vezi și

În urale, aplauze şi încurajări, cele două adolescente se păruiesc şi îşi împart pumni şi picioare cu nemiluita. Bătaia pare plănuită cu atenţie. Înainte să izbucnească violenţele, fetele se privesc intens. Par pregătite pentru ce urmează. Ringul este delimitat de colegi care sunt pregătiţi cu telefoanele mobile. Ca la un semnal, începe bătaia. 

- Dă-i! Aşa! Dă-i!  Aşa! Hai că ai înroşit-o!

Fetele urmează instrucţiunile întocmai. Încrâncenate, continuă să se lovească fără milă. Deşi bătaia are loc în plină zi, pe terasa unui mall aglomerat din Bucureşti, niciun adult nu pare să bage de seamă că două fete se bat. 

Păruială oprită după spectacol

Pe acelaşi subiect

- Dă-i, dă-i, dă-i, dă-i!

- Genunchii în faţă! Genunchii în faţă!

- Oaaaaa!

- Dă-i aşa! 

Păruiala e oprită după aproape un minut, când doi dintre privitori se satură de spectacol şi intervin să le despartă. Deja una dintre fete era la pâmânt, doborâtă de pumnii celeilalte adolescente. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Înainte să ajungă în mâinile poliţiştilor, imaginile cu bătaia dintre cele două fete au fost postate pe un grup de facebook al unor liceeni boboci. După ce le-au vizionat, potrivit surselor Observator, oamenii legii au venit chiar aici, unde au avut loc violenţele şi au constatat după decorul actual şi-au dat seama că cel mai probabil incidentul a avut loc cu câteva luni în urmă.

Cms. Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Secția 1 Poliție s-a sesizat din oficiu în această cauză şi au fost deja demarate verificări în vederea identificării persoanelor implicate. 

Elevii martori la bătaie sunt de diferite vârste şi de la licee diferite. Adolescenta care a postat imaginile a făcut-o din amuzament. Potrivit surselor Observator, nici nu participase la încăierare, nici nu le cunoştea pe fete, ci a primit şi ea clipul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » S-au păruit şi s-au bătut în plină zi, în faţa trecătorilor: "Dă-i! Aşa! Hai că ai înroşit-o!"