Antena Meniu Search
x

"S-au strâns 8 ani. Doare tare. Prea tare. Iartă-mă, Dadule! Te iubim infinit!" Mesajul unui tată care şi-a pierdut fiul în urma incendiului din Colectiv

Au trecut opt ani de la tragedia din Colectiv. Opt ani de lacrimi, de întrebări fără răspunsuri şi de suflete făcute pulbere. Ale celor care au supravieţuit sau ale rudelor celor care au pierit în incendiu. Sunt condamnaţi pe vecie să nu uite chinul trăit atunci într-o noapte târzie de octombrie.

de Monica Palade

la 30.10.2023, 13:48

"S-au strâns 8 ani. Doare tare. Prea tare. Iartă-mă, Dadule! Te iubim infinit!" Mesajul unui tată care şi-a pierdut fiul în urma incendiului din Colectiv - Facebook

Narcis Hogea, unul dintre părinţii care şi-au pierdut copiii, a transmis un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook pe 12 octombrie, când Alexandru ar fi împlinit 27 de ani. Fiul său avea doar 19 ani când o ieşire în oraş cu prietenii avea să fie şi ultima. Se stingea pe un pat de spital din Viena.

"Doare tare. Prea tare"

„Dragul nostru, Alexandru,

Acum 27 de ani ma plimbam bezmetic pe holurile maternitatii, asteptand cu nerabdare vesti bune despre voi. In jur de ora 12, s-a deschis usa cabinetului si am auzit o asistenta: “Felicitări! Aveți un băiat de nota 10". Cata dreptate a avut.

Pe acelaşi subiect

Atunci te-am vazut pentru prima oara. Cat eram de fericit! Si mandru. Imi trec prin minte momente de la aniversarile tale. Bucurie. Muzica. Hohote de ras . Multa miscare. “Bai Pesca! Ghido... Sobo… Ana…Duru…… “ Îți plăcea sa ai cât mai mulți prieteni în jurul tău. Vedeam cat de fericit erai. Si ne bucuram tare mult.

Petrecerea de majorat a fost cea mai tare. La final m-ai luat în brate și mi-ai soptit " Mulțumesc, tati!" Simt și acum acea îmbrățișare și-mi răsună în suflet cuvintele tale. Erai extrem de fericit.

La 19 ani erai la București, la facultate. Te-ai întâlnit cu cativa colegi. Ne-ai trimis cateva poze. Aici se opresc amintirile. Cu acele ultime poze. Doare tare. Prea tare. La mulți ani, Alexandru! Te iubim, Cu dor, tati”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "S-au strâns 8 ani. Doare tare. Prea tare. Iartă-mă, Dadule! Te iubim infinit!" Mesajul unui tată care şi-a pierdut fiul în urma incendiului din Colectiv