Antena Meniu Search
x

Scandal uriaș pe Aeroportul Henri Coandă. Cristian Preda l-ar fi făcut "pușcăriaș" pe Gigi Becali

Scandal monstru pe Aeroportul Henri Coandă, între Gigi Becali şi europarlamentarul Cristian Preda. Omul de afaceri s-a dezlănţuit, sub privirile şocate ale pasagerilor. Totul ar fi început după ce Preda l-a numit, citez, "puşcăriaş". Iar Becali ar fi răspuns cu ameninţări. La câteva ore de la momentul filmat în exclusivitate de reporterii noştri pe aeroport, latifundiarul a explicat ce s-a întâmplat.

Vezi și

Scandal monstru pe Aeroportul Henri Coandă, între Gigi Becali şi europarlamentarul Cristian Preda. Omul de afaceri s-a dezlănţuit, sub privirile şocate ale pasagerilor. Totul ar fi început după ce Preda l-a numit "puşcăriaş". Iar Becali ar fi răspuns cu ameninţări. La câteva ore de la momentul filmat în exclusivitate de reporterii noştri pe aeroport, latifundiarul a explicat ce s-a întâmplat.

Latifundiarul povesteşte că a trecut pe la poarta de protocol, pentru că a plătit pentru asta. De altfel, orice pasager care achiziţionează servicii VIP, uneori mai scumpe decât preţul biletului, poate scăpa de aşteptatul la coadă.

Apelativul folosit de fostul coleg Cristian Preda, însă, l-a enervat la culme pe Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Scandal uriaș pe Aeroportul Henri Coandă. Cristian Preda l-ar fi făcut "pușcăriaș" pe Gigi Becali