Antena Meniu Search
x

Foto Scandal cu săbii la Clejani. Membrii unei familii au intrat în casele "rivalilor" și au distrus tot ce au putut

Membrii unei familii din Clejani, județul Giurgiu, au intrat sâmbătă seara în mai multe curți din localitate și au distrus uși și ferestre. Polițiștii fac cercetări pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

de Redactia Observator

la 28.08.2022, 17:27

scndal la Clejani
Scandal cu săbii la Clejani. Membrii unei familii au intrat în casele "rivalilor" și au distrus tot ce au putut - Observator

Conform unor surse Observator, ar fi vorba despre un conflict mai vechi între două familii de romi. Una dintre victime, o gravidă, ar fi rămas fără un deget, fiind transportată la spital pentru reatașare și îngrijiri medicale.

Ce spune poliția din Giurgiu despre scandalul din Clejani

Potrivit IPJ Giurgiu, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, de o femeie din comuna Clejani cu privire la faptul că are loc un conflict între mai multe persoane, cu mai multe victime, solicitând și ambulanța.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit, din primele cercetări, că membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Pe acelaşi subiect

Au distrus tot ce le-a stat în cale, de nervi. A intervenit Serviciul pentru Acțiuni Speciale

Ulterior, ar fi pătruns în curtea locuinței unui alt bărbat, unde ar fi distrus două geamuri ale casei, precum și geamurile unei mașini, după care ar fi distrus ușa de acces a unei alte locuințe, un geam al casei și un telefon mobil al unei femei.

Membrii familiei respective ar fi pătruns și în curțile locuințelor a doi bărbați, unde, de asemenea, ar fi distrus ușile de acces și geamurile, transmite Mediafax.

Conflictul a fost aplanat, iar la fața locului a rămas o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale și o patrulă formată din doi polițiști.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal cu săbii la Clejani. Membrii unei familii au intrat în casele "rivalilor" și au distrus tot ce au putut