Antena Meniu Search
x

Scandal cu împuşcături între rude, la Mangalia. Un bărbat a murit, altul a ajuns la spital

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, după ce au fost împuşcaţi cu o armă de vânătoare de către un alt individ, rudă de-a lor, cu care s-au luat la ceartă. Scandalul a continuat însă şi la spital, între familiile celor implicaţi.

de Redactia Observator

la 20.08.2019, 10:22

Vezi și

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, după ce au fost împuşcaţi cu o armă de vânătoare de către un alt individ, rudă de-a lor, cu care s-au luat la ceartă. Scandalul a continuat însă şi la spital, între familiile celor implicaţi. Ca să liniştească spiritele, politiştii au folosit o grenadă cu gaz lacrimogen.

Deşi sunt rude, cei doi bărbaţi au avut tot timpul ceva de împărţit cu agresorul, iar conflictul este mai vechi, spun cunoscuţii.

Duminică seara, s-au întâlnit la o nuntă, iar scandalul a reizbucnit. Ca să lămurească lucrurile, au mers acasă la el. Numai că aici au fost întâmpinaţi cu arma.

De două ori a apăsat pe trăgaci individul, iar cei doi bărbaţi au căzut seceraţi la pământ. Focurile de armă au alertat vecinii, care au chemat imediat poliţia

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victimele au fost transportate la Spitalul din Mangalia, unde au ajuns şi familiile lor. Când au aflat că unul dintre bărbaţi a murit, au fost la un pas să se ia la bătaie.

Ca să îi calmeze, polițiștii au folosit o grenadă cu care au împrăştiat gaz lacrimogen. Cel care a tras este acuzat de omor deosebit de grav şi riscă 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Scandal cu împuşcături între rude, la Mangalia. Un bărbat a murit, altul a ajuns la spital