Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal cu bâte, mașini lovite și oameni călcați cu mașina, în Constanța

Doi tineri au fost loviți intenționat cu mașina, noaptea trecută, de un tânăr care conducea un BMW decapotabil și care era urmărit de mai mulți bărbați înarmați cu bâte, pe o stradă din Constanța.

de Alin Tarnovschi

la 26.10.2019 , 12:58

Doi tineri au fost loviți intenționat cu mașina, noaptea trecută, de un tânăr care conducea un BMW decapotabil și care era urmărit de mai mulți bărbați înarmați cu bâte, pe o stradă din Constanța.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 20.50, pe strada Delfinului din Constanța, în zona cartierului Anadalchioi.

"Din primele cercetări, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe strada Delfinului (dinspre strada Semănătorului către strada Răsăritului), iar în momentul efectuării manevrei de mers înapoi, acesta a surprins și accidentat doi bărbați și a avariat patru autoturisme. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului", se arată într-o informare a Poliției.

Vezi și

Tânărul de 29 de ani, aflat la volanul unui BMW decapotabil, înmatriculat în Călărași, a fost urmărit de mai mulți indivizi înarmați cu bâte.

Pe acelaşi subiect

Încolțit pe strada Delfinului, tânărul a încercat să dea cu spatele, având ambele portiere deschise.

Scandal, mașini lovite și oameni călcați cu mașina, în Constanța

Scandal cu mașini lovite, surprins de o cameră de supraveghere

O parte din scandal a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe imagini se poate observa cum șoferul BMW-ului dă înapoi și îl lovește pe un tânăr cu portiera deschisă, iar apoi lovește o altă mașină cu cealaltă portieră.

În urma impactului, pietonul lovit cu ușa s-a prăbușit la pământ. Ulterior, șoferul a abandonat mașina și a luat-o la fugă.

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Scandal cu bâte, mașini lovite și oameni călcați cu mașina, în Constanța