Antena Meniu Search
x

Trei poliţişti din Berbeşti, Vâlcea, au pus la pământ un cetăţean, la bar, l-au imobilizat şi apoi l-au lăsat singur, pe jos, cu cătuşele la mâini (video)

Trei poliţişti din Berbeşti, Vâlcea, au pus la pământ un cetăţean, la bar, l-au imobilizat şi apoi l-au lăsat singur, pe jos, cu cătuşele la mâini. Au ieşit apoi din bar şi l-au alergat pe nepotul bărbatului, cu spray paralizant.

Trei poliţişti din Berbeşti, Vâlcea, au pus la pământ un cetăţean, la bar, l-au imobilizat şi apoi l-au lăsat singur, pe jos, cu cătuşele la mâini. Au ieşit apoi din bar şi l-au alergat pe nepotul bărbatului, cu spray paralizant.

Imagini teribile filmate de camerele de supraveghere ale unui bar din Berbeşti.Trei polițiști care patrulau au văzut un tânăr cu o bere în mână, la terasă. Polițiștilor li s-au părut, spun martorii oculari, că tânărul ar avea vârsta sub 18 ani. Dar din spusele celor prezenți, tânărul nu consuma berea, ci aceasta i-a fost dată de unchiul lui. De fapt, tânărul și este cunoscut în localitate că nu consumă alcool.

"Au trecut cu mașina prin fața barului niște polițiști din Berbești. Pe terasă era copilul cu bere în mână, i-o dăduse unchiul lui. Polițiștii, probabil, neavând de lucru, au oprit mașina, au venit pe terasă și au zis că puștiul are sub 18 ani. Apoi, au intrat în bar și au spus fetei de la bar același lucru, că băiatul are sub 18 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata le-a spus că tânărul nu are cum să nu aibă 18 ani împliniți, dar oricum ea nu l-a servit cu bere, ci unchiului lui i-a dat. În timpul acesta, unchiul băiatului a intrat și el în bar și i-a întrebat pe polițiști ce au cu băiatul, că băiatul e cu el. Dar vă spun sincer, și toată lumea știe, acela este un copil care nu bea. Chiar nu pune gura pe băutură.

Pe acest motiv, polițiștii i-au zis unchiului băiatului să meargă cu ei. I-au pus forțat cătușele la mâini, l-au trântit jos, l-au dat cu capul de pământ, apoi l-au dus la post. Nu știut ce i-or mai fi făcut acolo. Îl cunosc pe mulți ani pe unchiul băiatului. Are ceva probleme de sănătate. Este și surd și din cauza asta vorbește cam tare. Are probleme și cu coloana. Într-adevăr, este un om mai dificil, dar acum chiar este nevinovat.

Or să ne facă și polițiștii, și țiganii, să nu mai avem curaj să ieșim pe stradă. În bar nu era nimeni și vin polițiștii și se comportă așa cu omul..."., a spus un martor, pentru voceavâlcii.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Trei poliţişti din Berbeşti, Vâlcea, au pus la pământ un cetăţean, la bar, l-au imobilizat şi apoi l-au lăsat singur, pe jos, cu cătuşele la mâini (video)