Antena Meniu Search
x

Scandal la o primărie din Gorj: edilul, acuzat că se crede la DIICOT

E scandal mare în localitatea Albeni, din judeţul Gorj. Două angajate ale Primăriei îl acuză pe edil că a acţionat la fel ca mascaţii de la DIICOT.

Vezi și

E scandal mare în localitatea Albeni, din judeţul Gorj. Două angajate ale Primăriei îl acuză pe edil că a acţionat la fel ca mascaţii de la DIICOT. Le-a ridicat calculatoarele ca să le verifice, dar fără mandat. Primarul se apără şi spune că au intrat pe Facebook în timpul programului şi au distribuit mesaje denigratoare la adresa sa şi a altor angajate din instituţie.

În loc să sesizeze organele de anchetă, edilul s-a hotărât să-și facă singur dreptate. Suspecta două funcționare din primărie că îl sabotează, așa că le-a ridicat computerele pentru a le face o... percheziție informatică. Una neautorizată, făcută chiar de el. Pentru că se pricepe. 

Funcționarele nici nu aveau habar de ce sunt învinovățite. 

Cealaltă angajată susține că primarul i-a verificat liniștit corespondeța și datele persoanale pentru că avea parolele salvate în calculator. 

Edilul spune că, toată noaptea, a investigat calculatoarele. Spre dimineață a ajuns la o concluzie, dar nu una certă. A rămas tot cu bănuiala, în timp ce avocații vorbesc acum de comiterea unei infracțiuni care-l poate costa scump. 

Greşeşte foarte mult, spun angajaţii, mulţi dintre ei reclamândul la Prefectură sau în Instanţă comportamentul agresiv al edilului. 

Toate, însă, pot fi rezolvate de judecători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Scandal la o primărie din Gorj: edilul, acuzat că se crede la DIICOT