Antena Meniu Search
x

Festivalul Mamaia Copiilor s-a încheiat cu momente de panică. Scena s-a rupt sub picioarele copiilor

Momente de panică la gala Festivalului de creaţie şi interpretare Mamaia Copiilor. În timpul festivităţii de premiere, partea din faţă a scenei s-a rupt sub picioarele micilor artişti.

Vezi și

Momente de panică la gala Festivalului de creaţie şi interpretare Mamaia Copiilor. În timpul festivităţii de premiere, partea din faţă a scenei s-a rupt sub picioarele micilor artişti.

Prezentatoarea a cerut un minut de pauză, timp în care copiii s-au grăbit să părăsească scena. Organizatorii spun că de vină ar fi ploaia şi chiar copiii.

Care, bucuroşi de premii, au sărit pe scenă, iar o trapă a cedat. La Primăria Constanţa, părinţii revoltaţi au făcut plângeri şi au cerut anchete şi amenzi.

A fost momentul cel mai aşteptat al Festivalului Mamaia Copiilor. 300 de artişti au urcat pe scenă pentru a primi diplome şi a afla câştigătorul la secţiunea show. Show-ul s-a transformat însă rapid în panică. Partea din faţă a scenei s-a prăbuşit, sub greutatea participanţilor la festivitate. 

Speriaţi, copii s-au grăbit să părăsească scena. O fetiţă a fost luată în braţe de o colegă mai mare, chiar în spatele prezentatoarei. 

Finanţat cu bani de la Primăria Constanţa, care a pus la dispoziţia evenimentului Piaţeta Cazino din Mamaia, Festivalul a fost organizat exclusiv de o fundaţie. Aceasta era obligată să se asigure că scena, care conţinea elemente de decor, nu este un pericol pentru copii.

Organizatorii susţin că din cauza ploii care a căzut câteva zile la rând, dar şi a greutăţii artiştilor, o trapă a cedat.

Liviu Manolache, directorul Festivalului Mamaia Copiilor: "Datorită greutăţii numărului mare de copii, la un moment dat, care au sărit de bucurie că au luat premiu, trapa respectivă s-a lăsat 20 de centimetri. Atât s-a întâmplat. Nu s-a rupt scena, nu s-a distrus nimic, nu a fost rănit nimeni."

Cât de solidă era scena, s-a văzut cu ochiul liber, după ce organizatorii au demontat decorurile. 

După demontare, la scenă au rămas găuri prin care încape lejer un pumn.

Diana Sobaru, purtător de cuvânt al Primăriei Constanţa: "Vom lua masuri pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample pe viitor."

Părinţii nemulţumiţi de organizarea festivalului au făcut plâgeri la Primăria Constanţa.

Decebal Făgădău, primarul Constanţei: "Am primit mai multe reclamaţii legate de jurizări, inabilităţi în organizare. Dacă este o greşeală a organizatorilor îi vom sancţiona."

Organizatorul festivalului ar putea fi amendat şi obligat să returneze Primăriei şi banii pe care i-a primit pentru amenajarea scenei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Festivalul Mamaia Copiilor s-a încheiat cu momente de panică. Scena s-a rupt sub picioarele copiilor