Antena Meniu Search
x

Stela Popescu, mărturie emoţionantă despre buna ei prietenă Cristina Stamate: "Lumea teatrului ar fi mai săracă fără ea"

Lumea artistică românească este mai săracă. În numai câteva zile, ne-au părăsit două mari valori ale teatrului de revistă: Stela Popescu și Cristina Stamate.

Lumea artistică românească este din ce în ce mai săracă. În numai câteva zile, ne-au părăsit două mari valori ale teatrului de revistă: Stela Popescu și Cristina Stamate. 

Le-au legat o relație specială nu doar pe scenă, ci și în afara ei. Cristina Stamate și Stela Popescu împărtăşeau o prietenie de-o viaţă.

Cele două au fost una alături de cealaltă atât la bine, cât și la rău, iar, când Cristina Stamate a suferit, în ianuarie 2015, o operație pe cord, Stela Popescu a fost printre puținii oameni pe care i-a avut aproape.

"Am vorbit cu ea și aseară. Este la terapie intensivă si nu are voie nimeni să intre. Nici ea nu vorbește acum decât cu cei foarte apropiați. A trecut cu bine de prima faza post-operatorie. Ne leagă o prietenie de 50 de ani. Este unul dintre stâlpii teatrului românesc.

Va reveni cu siguranță pe scenă după ce se va recupera. Lumea teatrului ar fi mai săracă fără ea", spunea atunci Stela Popescu.

Actriţa Cristina Stamate a murit, în această dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Actriţa avea 71 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Stela Popescu, mărturie emoţionantă despre buna ei prietenă Cristina Stamate: "Lumea teatrului ar fi mai săracă fără ea"