Antena Meniu Search
x

Cristina Stamate, ultimul interviu. "Umorul te poate ridica, dar nu te poate salva. Cred că poate să bandajeze un pic ..." (VIDEO)

Încă o veste tristă pentru teatrul românesc. După Stela Popescu, o altă mare actriţă părăsește scena. Cristina Stamate a încetat din viaţă în această dimineaţă.

Încă o veste tristă pentru teatrul românesc. După Stela Popescu, o altă mare actriţă părăsește scena. Cristina Stamate a încetat din viaţă, în această dimineaţă, la vârsta de 71 de ani.

Actriţa fusese internată, săptămâna trecută, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, ea fiind dusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD. Ea avea mai multe afecţiuni şi era internată la Secţia de terapie intensivă a unităţii medicale.

În ianuarie 2015, Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis.

În timpul operaţiei, inima artistei a fost oprită timp de 2 ore. O echipă formată din zece medici i-a făcut atunci actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate.

La câteva luni după operaţie, în aprilie 2015, reporterii Observator au însoţit-o pe Cristina Stamate prin Cişmigiu, grădina preferată a actriţei. A fost printre ultimele interviuri acordate de artistă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cristina Stamate, ultimul interviu. "Umorul te poate ridica, dar nu te poate salva. Cred că poate să bandajeze un pic ..." (VIDEO)