Antena Meniu Search
x

SCENE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE în Bucureşti! Un bărbat înarmat cu un CUŢIT s-a dezlănţuit pe o stradă din Drumul Taberei (IMAGINI DRAMATICE)

Imagini de coşmar surprinse în Drumul Taberei, sectorul 6 al Capitalei. Zeci de bucureșteni au fost, duminică la amiază, martorii unor scene înspăimântătoare. 

Imagini de coşmar surprinse în Drumul Taberei, sectorul 6 al Capitalei. Zeci de bucureșteni au fost, duminică la amiază, martorii unor scene înspăimântătoare. 

Un bărbat înarmat cu un cuțit de bucătărie a ieșit, nervos, dintr-o scară de bloc şi s-a răzbunat pe toate mașinile care i-au ieșit în cale. În doar câteva zeci de secunde, omul a distrus oglinzile mai multor autoturisme, găurind tabla caroseriei cu lovituri puternice de cuțit. 

Fluturând amenințător cuţitul, Aurel Barbu a intrat chiar și într-un magazin din apropiere de unde a ieşit cu o plasă plină cu bere, scrie libertatea.ro.

Pe acelaşi subiect

Speriaţi că furia individului s-ar putea îndrepta oricând asupra unui om nevinovat, martorii îngroziți au chemat poliția. Oamenii legii l-au imobilizat imediat pe cuțitar.   

”Coborâsem din mașină  pentru câteva minute să mai schimb o vorbă cu niște prieteni, iar băiețelul nostru de șase ani dormea pe bancheta din spate. O clipă mi-a trecut prin cap că respectivul mi-ar fi putut ataca copilul care era în mașina de care el se apropia amenințător….Am sunat și eu, și soția mea, la poliție. Așa desfășurare de forțe nu am mai văzut niciodată. Zeci de polițiști au răspuns apelului nostru”, a povestit unul dintre martorii teribilului incident consumat pe strada Delinești din cartierul Drumul Taberei.

După cel mult cinci minute de la primul apel la 112, agenți de la secțiile 22 și 25 îl anihilau deja pe cuţitar. 

VEZI VIDEO AICI

”L-au somat cu arma, l-au pus la pământ și l-au încătușat. Ieșise din criză, se mai potolise, motiv pentru care nu s-a bătut cu ei, cu polițiștii. Pentru că nu ar fi prima oară dacă se bătea cu ei. E un tip cunoscut care terorizează zonă de ceva vreme. Ajunge la poliție și apoi i se dă drumul și face iar ce face. ne-a îngrozit pe toți. Avem copii…E un real pericol și cineva trebuie să facă ceva”, a mai spus martorul.

Pentru isprava sa, bărbatul de 41 de ani a dormit o noapte în arestul poliției. Instanța va decide dacă el va fi arestat sau se va întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » SCENE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE în Bucureşti! Un bărbat înarmat cu un CUŢIT s-a dezlănţuit pe o stradă din Drumul Taberei (IMAGINI DRAMATICE)