Antena Meniu Search
x

Anchetă la liceul din Buzău, unde doi elevi au fost filmaţi când se băteau. De la ce a pornit răfuiala

Scene violente au fost suprinse la Colegiul Economic din Buzău. Doi elevi de clasa a 11-a îşi împart pumni și picioare în sala de curs.

Vezi și

Scene violente au fost suprinse la Colegiul Economic din Buzău. Doi elevi de clasa a 11-a îşi împart pumni și picioare în sala de curs într-una dintre pauze. Iar în loc să-i despartă, colegii îi filmează, ba chiar unii dintre ei par că încurajează răfuiala. Imaginile au ajuns pe o reţea de socializare, iar inspectorii şcolari au deschis deja o anchetă. 

Înregistrarea video arată un adolescent, elev în clasa a 11-a la la Colegiul Economic din Buzău îşi loveşte fără milă unul dintre colegi. Mărul discordiei... un conflict apărut între cei doi la începutul orelor.

Copleşit de ploaia de pumni şi picioare, băiatul e înghesuit într-o bancă de la perete. Revoltător este că ceilalţi colegi de clasă, nu par să facă vreun gest să oprească loviturile. Îi filmează, ba chiar unii dintre ei îi instigă la bătaie. 

Scenele violente s-au terminat abia după ce, în al 12-lea ceas, un elev reuşeşte să îi despartă. Imaginile însă au rămas şi au ajuns şi la Inspectoratul Şcolar Buzău.

Imaginile şocante au deschis o anchetă de proporţii. Inspectorii şcolari trimit sancţiuni dure. 

Elevii implicaţi în incident ar putea să se aleagă cu nota scăzută la purtare sau chiar cu exmatricularea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Anchetă la liceul din Buzău, unde doi elevi au fost filmaţi când se băteau. De la ce a pornit răfuiala