Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Încă un judeţ a decis închiderea şcolilor din cauza codului portocaliu de ger şi ninsori. Lista actualizată a şcolilor unde au fost suspendate cursurile

Şcolile au fost închise şi în judeţul Teleorman, din cauza codului portocaliu de ninsori abundente, viscol şi ger.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 10:53

Şcolile au fost închise şi în judeţul Teleorman, din cauza codului portocaliu de ninsori abundente, viscol şi ger. Vremea a mai închis şcolile din Bucureşti, Constanţa, Dolj, Olt, Giurgiu şi Ilfov.

Decizia închiderii şcolilor din Teleorman a fost luată din cauza condiţiilor meteo - viscol, ninsori abundente și ger - dar și a faptului că administratorii drumurilor naționale și județene fac fața cu greu pentru deszăpezirea carosabilului.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, potrivit ISU Teleorman, şcolile vor fi închise astăzi, 26 februarie 2018, începând cu ora 12.00 și în data de 27 februarie 2018. 

Lista actualizată cu şcolile închise din cauza vremii

Decizia a fost luată în ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Lista drumurilor din Teleorman blocate temporar pentru deszăpezire:

- DN65A: Turnu Măgurele - Roșiorii de Vede;

- DN51: Zimnicea - Izvoarele;

- DN51A: Zimnicea - Piatra;

- DJ504: Alexandria - Cernetu și Alexandria - Lăceni;

- DJ703: Călinești - Mavrodin;

- DJ506: Beiu - Ștorobăneasa și Merișani - Băbăița;

- DJ506A: Răzmirești - Vitănești;

Şcoli închise în Bucureşti

Şcolile se închid în București luni, 26 februarie 2018 și marți, 27 februarie. Este vorba despre școlile de stat din învățământul preuniversitar.

Decizia de suspendare a cursurilor poate fi extinsă și în zilele următoare, în funcție de condițiile meteo. Meteorologii ANM au transmis și o informare legată de cum va evolua vremea în București, care indică o răcire considerabilă.

Şcoli închise în Constanţa

Şi în Constanța autorităţile au decis închiderea școlilor. Elevii vor sta acasă doar azi, 26 februarie 2018, însă suspendarea cursurilor poate fi extinsă însă și zilele următoare, în funcție de evoluția condițiilor meteo.

Şcoli închise în Dolj

Cursurile sunt suspendate şi în toate şcolile din Dolj în zilele de luni 26 februarie şi marţi, 27 februarie, din cauza condiţiilor severe de ger, vânt şi ninsori.

Şcoli închise în Olt

În județul Olt, de asemenea, s-a decis suspendarea cursurilor. Școlile se închid luni și marți.

Şcoli închise în Giurgiu

În Giurgiu, sunt suspendate cursurile în toate şcolile şi grădiniţele, judeţul fiind vizat de codul portocaliu de viscol şi temperaturi foarte scăzute.

Copiii stau acasă astăzi, 26 februarie, şi mâine, 27 februarie. 

Şcoli închise în Ilfov

În Ilfov, au fost suspendate cursurile în unităţile de învăţământ preuniversitare astăzi, 26 februarie, şi mâine, 27 februarie. Decizia poate fi modificată, în funcţie de evoluţia vremii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Încă un judeţ a decis închiderea şcolilor din cauza codului portocaliu de ger şi ninsori. Lista actualizată a şcolilor unde au fost suspendate cursurile