Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Prahova a murit la câteva zile, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Medicii au descoperit adevărul abia la autopsie

Caz şocant în Prahova. O femeie a murit după ce ar fi fost bătută de iubit. Iniţial, apropiaţii victimei au crezut că motivul morţii femeii a fost cosumul de alcool, dar la autopsie medicii au descoperit că femeia avea splina ruptă. 

de Cristi Georgescu

la 18.04.2022, 13:48

Vezi și

Cei doi ar fi avut altercaţii repetate, de fiecare dată puse pe seama consumului de băuturi alcoolice. Iar în urma acestora femeia era agresată de către partenerul ei. Doar ca la ultimul scandal, pe 13 aprilie, bărbatul şi-a ieșit din minţi și a lovit-o fără milă.

Câteva zile, ea a acuzat dureri groaznice de abdomen, însă nu a mers la spital. Pentru că se simțea extrem de rău a ajuns pe mana medicilor, într-un final, însă la scurt timp a decedat. Iniţial s-a crezut că moartea victimei a survenit în urma consumului excesiv de alcool.

Tocmai de aceea nimeni nu a făcut vreo plângere la poliție. Doar ca la autopsie, legiştii au descoperit că femeia avea splina ruptă. În urma cercetărilor, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie din Prahova a murit la câteva zile, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Medicii au descoperit adevărul abia la autopsie