Antena Meniu Search
x

Sebastian Ghiţă avea ACTE FALSE! Detaliile reţinerii celui mai căutat român

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut la Belgrad, în acest moment fiind în custodia poliţiştilor sârbi. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării.

"În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, in cursul acestei nopţi, in Belgrad, a fost localizat şi reţinut, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian", anunţă IGPR, care precizează că "în momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E"

Surse judiciare su declarat pentru News.ro că a fost urmărit fratele lui Ghiţă, care iniţial s-a aflat la Istanbul, după care a plecat către Serbia. Conform surselor citate, când Ghiţă a fost prins erau împreună. Omul de afaceri avea permis de conducere şi buletin sloven şi a fost dus la un birou de poliţie din Belgrad.

Ghiţă a dispărut în 21 decembrie 2016 şi a fost iniţial dat în urmărire naţională după ce a încălat termenii controlului judiciar.

În 10 ianuarie, un complet de la instanţa supremă a emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă, omul de afaceri fiind dat şi în urmărire internaţională, prin Interpol.

Pentru o imagine completă citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Sebastian Ghiţă a fost prins la Belgrad!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sebastian Ghiţă avea ACTE FALSE! Detaliile reţinerii celui mai căutat român