Antena Meniu Search
x

Video Sechestraţi şi umiliţi: tineri, forţaţi să joace rol de mireasă şi mire pentru că nu au plătit drogurile. "Dă-i o guriţă, pe nas"

Doi tineri au fost sechestraţi, umiliţi şi agresaţi sexual de patru bărbaţi din Vişeul de Sus. Una dintre victime a fost obligată să se îmbrace în rochie de mireasă, în timp ce cealaltă a jucat rolul de mire. Totul pentru că nu au plătit drogurile primite. Nimeni nu a depus plângere, dar trei dintre agresori au fost arestaţi după ce imaginile cu băieţii batjocoriţi au ajuns la un poliţist. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.02.2023, 19:40

Vezi și

Scenele s-au petrecut chiar în ziua de Crăciun în locuinţa unuia dintre cei patru agresori. Un tânăr de 22 de ani a fost îmbrăcat în mireasă, iar celălalt a primit o cămaşă. A fost dat cu ruj, batjocorit şi lovit. Cei doi tineri au fost puşi în genunchi şi obligaţi să se sărute: "Pupă mirele, mă! Dă-i o guriţă. Pe nas, pe nas, nu pe gură. Aşa. Şi tu înapoi pe nas lui, aşa".

Totul ar fi fost o "lecţie". Tânărul de 22 de ani ar fi primit droguri vara trecută de la şeful grupului şi nu a plătit. Bărbatul de 45 de ani şi-a adus aminte de acest lucru când l-a întâlnit pe băiatul care s-a întors de la muncă din Italia. După ce au filmat totul, indivizii au trimis înregistrarea şi către alţi prieteni. Aşa a ajuns şi la un poliţist. 

Ce au descoperit poliţiştii la percheziţii

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate bunuri şi înscrisuri ce au legătura cu cauza, un pistol airsoft, un pliculeţ cu o substanţă albă cristalizată şi o altă substanţă albă susceptibile a fi droguri. 

Bărbatul care conducea întreaga activitate infracţională este recidivist. A fost trimis la închisoare în anul 2011 pentru tentativă la omor, sechestrare şi fapte comise cu violenţă. Din pedeapsa de 12 ani a stat după gratii doar 9 ani, fiind eliberat condiţionat. Înainte să fie arestat, procurorul care l-a cercetat la acea vreme l-a trimis la preot să jure pe Biblie că nu va mai comite infracţiuni şi să îşi ceară iertare în genunchi.

Trei dintre agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Al patrulea lucrează în străinătate. Toţi sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, violarea vieţii private şi tâlhărie calificată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Sechestraţi şi umiliţi: tineri, forţaţi să joace rol de mireasă şi mire pentru că nu au plătit drogurile. "Dă-i o guriţă, pe nas"