Antena Meniu Search
x

Video Secundele care ar putea face lumină în cazul tinerilor din Călăraşi stropiţi cu acid. Maşina atacatorului, surprinsă pe camerele de supraveghere

Imagini în exclusivitate cu maşina atacatorilor din Călăraşi, cei care au mutilat şi aproape ucis doi tineri după ce i-au stropit cu acid de baterie. În acest moment, băiatul de 24 de ani se zbate între viaţă şi moarte, în timp ce iubita lui are arsuri grave pe corp. Atacatorul purta mănuşi şi cagulă în momentul atacului şi, după fapta cumplită, a dispărut fără urmă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.06.2024 , 13:44

Anchetatorii au ridicat zeci de ore de filmare de pe camerele de supraveghere de pe stradă, dar și din apropiere.

Maşina atacatorilor din Călăraşi, surprinsă de camere

Sunt, însă, câteva secunde care ar putea face lumină în această anchetă. Sunt imagini pe care le vedeți în exclusivitate la Observator. În filmare se observă o mașină necunoscută care îi filează pe cei doi. Aceeași mașină este văzută cum gonește imediat după momentul atacului.

Vezi și

În funcție de numerele de înmatriculare dar și de detaliile surprinse de camere de supraveghere, anchetatorii pot afla cine sunt atacatorii.

Pe acelaşi subiect

Tânărul din Călăraşi stropit cu acid e desfigurat şi nu mai vede

Sunt câteva ipoteze luate în calcul, una dintre ele duce la o reglare de conturi între dealerii de droguri, mai ales că știm că victimele au avut antecedente într-un dosar de trafic de droguri.

În continuare, bărbatul este în stare gravă la spital, în București. Prietena sa a fost externată și este în stare bună, spun surse medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Secundele care ar putea face lumină în cazul tinerilor din Călăraşi stropiţi cu acid. Maşina atacatorului, surprinsă pe camerele de supraveghere