Antena Meniu Search
x

Video Şeful de la Ordine Publică Alexandria şi-ar fi cinstit colegii de ziua lui înainte să se urce băut la volan. Petrecerea, chiar în sediul poliţiei

Anchetă la Poliţia Teleorman, după un accident provocat de şeful de la Ordine Publică din Alexandria. Comisarul a fost filmat cum intră cu maşina în alte două autoturisme, apoi pleacă. Martorii, care spun că era băut, au sunat la 112. Doar că până au venit agenţii să-l testeze, comisarul s-a făcut nevăzut. A mers să declare accidentul... a doua zi!

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 07.01.2024, 19:17

Vezi și

Pe imaginile suprinse de o cameră de bord se vede cum un şofer care înceracă să întoarcă maşina loveşte două autoturisme parcate. La volan, s-ar fi aflat chiar comisarul Ion Mirea, şeful serviciului de ordine publică din Alexandria. Martorii spun că părea băut atunci când a plecat de la serviciu şi s-a urcat la volan.   

Cristina Filip, reporter Observator: Vineri seara ar fi fost mare petrecere la poliţia din Alexandria, spun surse din interior. Imediat după încheierea programului, şeful de la Ordine Publică şi-ar fi cinstit colegii în avans pentru ziua lui, chiar în sediul poliţiei.

Comisarul a lovit două maşini şi a fugit

Martor: Dintre cele 3 persoane, una a urcat în autoturism, în spate, una a plecat pe jos şi dânsul a venit la maşină, o avea parcată acolo. Dânsul a luat-o pe partea dreaptă, pe lângă maşină iar în momentul în care s-a întors, să vină la volan, s-a lăsat aşa pe maşină un pic. A plecat cu spatele şi a intrat direct în auto din faţa mea. Nici nu am apucat să claxonez, mă uitam că venea spre mine. M-am dus după dânsul. 

Pe acelaşi subiect

Poliţistul şi-a continuat, însă, drumul.

- Aţi lovit maşina aia acolo când aţi dat cu spatele. 

- Am lovit-o?

- Da. 

Martor: El a parcat şi a coborât din maşină. În momentul în care au venit colegii lui au oprit în faţa lui el se uita pe telefon şi dădea să plece şi a luat o aşa uşor. 

S-a strecurat discret printre blocuri

Comisarul a plecat de sub nasul agenţilor de la rutieră şi s-a strecurat discret printre blocuri. IPJ Teleorman confirmă într-un comunicat că: la vederea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit zona, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit.

- Domnu, veniţi puţin.

- V-a chemat poliţistul, de ce fugiţi? Unde fugiţi, domnule?

Cristina Filip, reporter Observator: După 23 de ore comisarul şef de poliţie s-a prezentat în faţa colegilor de la serviciul rutier ca să anunţe accidentul. N-a venit singur la declaraţii, ci însoţit de un avocat.

Reacţia şefului de la Ordine Publică 

Contactat de reporterii Observator, şeful de la Ordine Publică n-a dorit să dea niciun fel de explicaţii.

Discuţie reporter - Ion Mirea, şeful serviciului de ordine publică din Alexandria: 

- Nu pot să dau nicio declaraţie. Există un dosar în lucru şi puteţi să vorbiţi cu conducerea IPJ.

- Dar puteţi confirma faptul că a fost organizată o petrecere acum două seri?

- Nu pot să dau nicio...

- La care aţi consumat şi alcool. 

- Nu pot să dau niciun detaliu. 

Anchetă la Poliția Teleorman

Conducerea Inspectoratului de Poliție Teleorman a deschis o anchetă internă. Dacă a băut înainte de a se urca la volan, nu se va ști niciodată, pentru că nu au fost victime, așa că nu a fost testat cu aparatul alcooltest. În plus, a declarat tamponarea în termenul legal de 24 de ore. Așa că s-a ales doar cu o amendă. Mai rămâne să aflăm rezultatele anchetei pentru cheful din sediul poliției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şeful de la Ordine Publică Alexandria şi-ar fi cinstit colegii de ziua lui înainte să se urce băut la volan. Petrecerea, chiar în sediul poliţiei