Antena Meniu Search
x

Galerie foto Semafoare defecte într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti, după ce cablurile au fost roase de şobolani

Semafoarele dintr-o intersecție aglomerată din București au încetat să mai meargă, în cursul zilei de miercuri, după ce șobolanii au ros cablurile. S-a întâmplat la intersecţia Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian, traficul în zonă desfășurându-se cu dificultate până la remedierea problemei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.06.2021, 13:37

Vezi și

Traficul în zonă a fost îngreunat vreme de mai multe ore, semafoarele fiind de marți, ora 23:23 pana miercuri, la ora 15:40 și miercuri, de la 21:15 pana la 23:31.

Compania Municipală pentru Managementul Traficului a postat pe pagina oficială de Facebook mai multe fotografii cu paugubele produse de șobolani și a precizat să semafoarele au fost repuse în funcțiune după aproximativ o oră și jumătate din momentul în care au fost sesizați. 

”Semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. În jurul orei 14⁰⁰, echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului București a fost solicitată pentru remedierea problemei. S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării. Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanților la trafic și asigurăm cetățenii că vom interveni cu același profesionalism de fiecare dată când vom fi solicitați”, se arată în mesajul companiei.

Deși compania spune că aPotrivit surselor Observator, Semafoarele de la Nerva Traian/Bd. Unirii - Semafoare Bd au fost nefunctionale de pe 15.06.2021 ora 23:23 pana pe 16.06.2021 ora 15:40 si pe 16.06 de la 21:15 pana la 23:31

Pe acelaşi subiect

Șobolani în vitrina unui supermarket din București

Tot ieri, doi şobolani au fost surprinşi într-o vitrină dintr-un supermarket din Sectorul 1 în timp ce împărțeau frăţeşte un covrig.

Imaginea a fost publicată de Adrian Moraru, consilier general al Municipiului Bucureşti, alături de mesajul: "Şobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doreşti. Însă nu aşa se soluţioneaza conflictul cu ei. Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la ţară ca să ne arate ei ca lupta cu "mafia"?", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Colonii de șobolani și în parcurile din București

Mai multe colonii de șobolani au fost surprinse şi în parcurile din București. Oamenii nu îşi mai pot plimba liniştiţi copiii sau animalele de companie şi trebuie să îi păzească. În ultimele zile oamenii au filmat şobolani cât pisicile pe aleile parcului, chiar în zona teraselor de fiţe.

De luni bune, responsabilii de îngrijirea mediului n-au mai mișcat un deget pentru că n-ar mai fi primit bani de la Primărie. Compania Municipală Parcuri și Grădinărie are în administrare peste 140 de hectare de spaţiu verde. Doar 10 la sută din suprafață e îngrijită acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Semafoare defecte într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti, după ce cablurile au fost roase de şobolani