Antena Meniu Search
x

Sfârşit cumplit la Bistriţa-Năsăud! Un bărbat a ars de viu în propria casă, în urma unei explozii

Un bărbat dintr-o localitate bistriţeană a ars de viu, după ce aseară a încercat să schimbe o butelie şi a produs o explozie. Pentru că în casă se mai aflau încă două butelii, în orice moment se putea întâmpla o nouă tragedie. Sute de localnici au venit cu găleţile de apă pentru a-şi ajuta vecinii năpăstuiţi, după care a urmat o intervenţie în forţă a pompierilor.

Vezi și

Un bărbat dintr-o localitate bistriţeană a ars de viu, după ce aseară a încercat să schimbe o butelie şi a produs o explozie. Pentru că în casă se mai aflau încă două butelii, în orice moment se putea întâmpla o nouă tragedie. Sute de localnici au venit cu găleţile de apă pentru a-şi ajuta vecinii năpăstuiţi, după care a urmat o intervenţie în forţă a pompierilor.

O bubuitură asurzitoare a tulburat liniştea unui sat din Bistriţa Năsăud. Clopotul bisericii a anunţat tragedia, iar sătenii au venit într-un suflet la casa cuprinsă de flăcări.

Cu găleţile pline cu apă, oamenii au încercat să stingă vâlvătaia şi să prevină extinderea la casele din jur. N-au putut face însă nimic pentru proprietarul rămas captiv în infern.

Incendiul a pornit după ce proprietarul a încercat să schimbe o butelie în bucătăria de vară. Explozia puternica l-a lăsat cel mai probabil inconştient şi apoi a fost înconjurat de flăcări.

Aflată în casă în momentul deflagraţiei, soţia a încercat de una singură să-l salveze pe bărbat, dar nu a reuşit.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe mâini. Odată cu soţul ei au ars şi toate bunurile din casă. O anchetă va stabili cu exactitate ce a dus la o asemenea tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit la Bistriţa-Năsăud! Un bărbat a ars de viu în propria casă, în urma unei explozii