Antena Meniu Search
x

Video Show cu drone în Craiova, în Ajunul Crăciunului. A fost primul eveniment de acest fel organizat în oraș

A fost spectacol de lumini în Piaţa William Shakespeare, din Craiova, în Ajunul Crăciunului. Sute de turişti s-au adunat aseară în centrul oraşului pentru a admira un show de lumini cu drone. Steluţe, moşi, reni, clopoţei şi brăduţi au apărut pe cer. De altfel, tema spectacolului a fost despre sărbătorile de iarnă. Este primul eveniment de acest fel organizat în oraş.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 09:58

Vezi și

Spectacol cu drone la Craiova. Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova a organizat, în Piața William Shakespeare din municipiu un întreg show cu lumini și drone. Sute de oameni s-au strâns, sâmbătă seara, în centrul orașului pentru a admira un show de lumini cu drone, steluțe, moși, reni, clopoței și brăduți, care au apărut pe cer. Tema spectacolului a fost despre sărbătorile de iarnă. Este primul eveniment de acest fel organizat în oraș.

Oamenii au venit din multe zone ale Olteniei să vadă spectacolul de lumini din centrul municipiului. Au fost încântați să vadă show-ul în prag de Crăciun. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a publicat mai multe fotografii în Ajunul Crăciunului, cu imagini de la spectacolul cu lumini de drone. Imaginile au fost apreciate de mii de persoane. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Show cu drone în Craiova, în Ajunul Crăciunului. A fost primul eveniment de acest fel organizat în oraș