Antena Meniu Search
x

Video Şi-a chemat fetiţele şi le-a spus că "mama lor e posibil să nu mai existe". Mărturia dureroasă a Ruxandrei, care a mers în Turcia să se opereze

O tânără din Bucureşti a fost la un pas de moarte după o operaţie de micşorare a stomacului la o clinică privată din Turcia. Doar intervenţia rapidă a medicilor români i-a salvat viaţa. Pacienta este acum hotărâtă să-i dea în judecată pentru malpraxis pe doctorii turcii care au operat-o.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 19:30

Vezi și

Ruxandra Tănase, pacienta operată în Turcia: Am simţit că mor. Le-am spus copiilor şi le-am luat mănuţele să se ţină una de cealaltă şi să nu-şi dea drumul niciodată pentru că mama lor e posibil să nu mai existe.

Sunt mărturiile dureroase ale unei mame care, la 32 de ani, credea că nu mai are zile. Ruxandra îşi lua adio de la propriii copii. Coşmarul a început după ce femeia s-a operat în Turcia, la clinica din orașul Gebze, la 50 de kilometri de Istanbul. Voia să-şi micşoreze stomacul, iar reclamele şi nenumăratele recenzii pozitive postate pe Internet au convins-o că acolo viaţa ei se va schimba.

Ruxandra Tănase, pacienta operată în Turcia: În momentul în care am ieşit din operaţie, am simţit că ceva nu este în regulă. Mi-au administrat morfină pentru început. Morfină, morfină şi iar calmant.

Coşmarul a început după ce femeia s-a operat în Turcia

Pe acelaşi subiect

Dar starea de rău a continuat şi a doua zi după operaţie, când medicii turci au hotărât să-i facă o endoscopie cu anestezie totală.

Ruxandra Tănase, pacienta operată în Turcia: După ce am ieşit din sala aceea de operaţie, la vreo 2, 3 ore, m-au lăsat să beau şi n-am mai vărsat. Răspunsul lor a fost că eu am făcut o gâlmiţă. Medicul a decis ca eu să mai stau încă o zi în plus în spital pentru, spun ei, siguranţa mea, dar mai mult cred că era a lor. Când am plecat de acolo, mi-au mai făcut câte o serie de morfină.

Fără să mai simtă dureri, Ruxandra a fost declarată sănătoasă și trimisă acasă. A apucat să ajungă doar până la aeroportul din Istanbul. 

Vlad Gopo, soţul Ruxandrei: I s-a făcut rău, a leşinat. Am luat un căruţ din ăsta cu care împingi prin aeroport şi am dus-o până la poarta de îmbarcare ca să luăm avionul şi să venim acasă. Când am ajuns acolo ea a leşinat. Au venit după o oră d-astea de medici, s-au uitat unul la altul începuseră să zâmbească că nu aveau ce să îi facă. Mi-au cerut 400 de dolari să îi facă un calmant

Ruxandra Tănase, pacienta operată în Turcia: Siguranţa mea şi sănătatea mea erau practic în România.

Femeia, salvată de medicii români

Pe Aeroportul "Henri Coandă", poliţiştii de la poliţia de frontieră au chemat de urgenţă ambulanţa. În data de 7 aprilie, tânăra a ajuns la spitalul Sf. Ioan din Capitală. Medicii români au decis imediat că e nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală.

Ruxandra Tănase, pacienta operată în Turcia: În timpul operaţiei, mi-au scos trei pungi de puroi din abdomen.

Ruxandra Tănase, pacienta operată în Turcia: Au mai fost cazuri şi ei nu şi-au asumat ceea ce au făcut. Eu îi acuz de malpraxis. Turcia nu e aşa cum credem noi în poze şi în filme de le fac ei.

Reporterii Observator au cerut un punct e evedere de la clinică, dar, până în acest moment, nu am primit răspuns. Tot mai mulţi români aleg să meargă în Turcia pentru a-şi trata diverse afecţiuni sau pentru operaţii estetice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şi-a chemat fetiţele şi le-a spus că "mama lor e posibil să nu mai existe". Mărturia dureroasă a Ruxandrei, care a mers în Turcia să se opereze