Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis în bătaie iubita şi s-a culcat alături de ea timp de cinci nopţi. Abia în a şasea zi, Constantin i-a mărturisit unui nepot ce a făcut

După 10 ani de relaţie şi după ce a băut alături de ea ca să sărbătorească 1 martie, un ieşean şi-a ucis partenera în bătaie. Bărbatul a fost condamnat acum la 11 ani şi 4 luni de închisoare.

de Monica Palade

la 11.10.2021, 16:01

Constantin şi-a ucis în bătaie iubita şi s-a culcat alături de ea timp de cinci nopţi. Abia în a şasea zi, bărbatul a avut curaj să se confeseze - Shutterstock

Totul a pornit după ce bărbatul s-a trezit noaptea să se ducă la baie, însă a fost înghiontit de femeie. A fost momentul care a declanşat furia bărbatului de 71 de ani. A scos cureaua de la pantalonii puşi pe scaun şi şi-a lovit de zeci de ori iubita cu catarama, îndeosebi peste faţă.

Faţa femeii a fost sfărâmată, aceasta asfixiindu-se cu propriul sânge. Autopsia avea să identifice 14 răni în zona feţei, patru în zona toraco-abdominală şi 8 la nivelul membrelor, inclusiv o fractură de braţ şi altele costale, informează ZiaruldeIasi.

A dormit cu cadavrul femeii timp de 5 nopţi

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul şi-a continuat liniştit activitatea obişnuită. A doua zi a băut alături de un prieten, iar când a ajuns acasă a constatat că femeia nu mai mişca. Dându-şi seama că a comis o crimă, a încercat să îşi şteargă urmele. A strâns hainele pătate de sânge, lenjeria de pat şi cureaua, pe care le-a aruncat la containerul de gunoi. A continuat să bea şi ceea ce este şi mai şocant, în toate nopţiile a dormit liniştit în pat alături de cadavrul femeii.

Abia după şase zile, bărbatul avea să îşi recunoască crima faţă de un nepot. La rândul său, acesta l-a anunţat pe fiul bărbatului, iar acesta şi-a informat sora. Fata şi-a sunat tatăl, acesta confirmându-i că o ucisese pe partenera sa. „L-am crezut imediat, ştiindu-l foarte violent şi în stare de aşa ceva”, a povestit ulterior aceasta. Cadavrul femeii a fost găsit întins în pat, acoperit cu o pătură. Capul era acoperit cu o revistă şi un prosop. Corpul începuse să intre în putrefacţie.

Având în vedere vârsta înaintată, dar şi faptul că şi-a recunoscut vina, Constantin a primit o pedeapsă de 11 ani şi 4 luni de închisoare. Totodată, bărbatul trebuie să achite 6.000 de lei către fiica victimei, reprezentând costul înmormântării. Conform legii, obiectele folosite la comiterea unei infracţiuni sunt confiscate. Cum însă cureaua nu a mai putut fi găsită, s-a dispus confiscarea de la ucigaş a sumei de 100 de lei, reprezentând preţul acesteia. Sentinţa, dată recent, poate fi încă atacată cu apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şi-a ucis în bătaie iubita şi s-a culcat alături de ea timp de cinci nopţi. Abia în a şasea zi, Constantin i-a mărturisit unui nepot ce a făcut