Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "Silviule, prea devreme". El este poliţistul mort sub roţile TIR-ului, în Mehedinţi. Avea doar 42 de ani și era tatăl unei fetițe

Este doliu în IPJ Mehedinţi, după ce Silviu Năstasie, care lucra la Serviciul de Investigaţii Criminale, şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier. Bărbatul de 42 de ani era tatăl unei fetiţe.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 11:10

Silviu Năstasie era încadrat la Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Mehedinți, iar în nopatea de marţi spre miercuri, când s-a produs nenorocirea, era în timpul liber.

Polițistul a murit pe loc, în mașina strivită de TIR

Aflat la volanul unui autoturism, poliţistul a intrat în depăşirea unui TIR, dar a intrat sub roţile unui alt autotren, pe contrasens. Impactul a fost teribil. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar bărbatul de 42 de ani a murit pe loc. 

Articolul continuă după reclamă

Tragedia s-a produs pe DN 6, în localitatea Gura Văii din Mehedinţi. 

Pe acelaşi subiect

"La ora 1.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din  Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani. Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Mehedinţi, imediat după producerea accidentului.

Plâns de colegi și prieteni

În urma tragediei, colegii şi apropiaţii poliţistului au postat pe reţelele de socializare zeci de mesaje de condoleanţe. "În noaptea de 2/3 septembrie 2024, bunul nostru coleg și prieten, agent șef principal de poliție Nastasie Silviu din cadrul I.P.J Mehedinți- Serviciul de Investigații Criminale, a decedat în urma unui tragic accident rutier! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei greu-încercate!", au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol Filiala Mehedinți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Noaptea trecută am mai pierdut un coleg! Agentul șef de poliție Năstasie Silviu, în vârstă de 42 de ani. încadrat la SIC din IPJ Mehedinți, a decedat în urma unui accident de circulație. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate!", au scris şi colegii din Corpul Național al Polițiștilor.

Silviu Năstasie lucra în MAI din mai 2003 şi era tatăl unei fetițe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Silviule, prea devreme". El este poliţistul mort sub roţile TIR-ului, în Mehedinţi. Avea doar 42 de ani și era tatăl unei fetițe