Antena Meniu Search
x

Simona Ghinea, tânăra din București dată dispărută de bunicul ei, a fost găsită internată într-un spital

Simona Ghinea, tânăra din București dată dispărută de bunicul ei după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors, a fost găsită într-un spital din București.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2020, 17:08

Simona Ghinea
Simona Ghinea, tânăra dată dispărută de bunicul ei, a fost găsită într-un spital din București - Facebook
  • Bunicul fetei a anunțat dispariția.
  • Omul s-a speriat după ce a văzut la televizor cazul tinerei incendiate la marginea unei șosele din Giurgiu.

Simona Ghinea, fata de 22 de ani care a dispărut sâmbătă de acasă a fost găsită în viață de polițiști. Bunicul ei a fost cel care a alertat autoritățile, speriat după ce a văzut la televizor cazul tinerei incendiate la marginea unei șosele din Giurgiu.

Polițiștii au recoltat probe ADN din locuința bunicului fetei și l-au comparat cu cel al fetei incinerate. Rezultatele nu s-au potrivit, astfel că oamenii legii și-au continuat căutările.

După 4 zile de la dispariție, Simona Ghinea a fost găsită internată la un spital din București.

"Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors.

Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost găsită de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la o unitate spitalicească din Sectorul 4", a precizat Poliția într-un comunicat citat de stiripesurse.ro.

Semnalmentele fetei ucise și incendiate pe câmp

Specialiştii au realizat portretul robot al tinerei incendiate pe un câmp din Giurgiu, la patru zile după ce trupul ei a fost descoperit. Reconstrucţia facială este importantă pentru identificarea victimei şi găsirea criminalului.

Victima avea între 20 şi 30 de ani, părul lung, şaten şi aproximativ 1 metru 65 înălţime. Era dezbrăcată atunci când i s-a dat foc. Nu avea asupra ei acte sau bijuterii. Criminaliştii spun că ar putea fi o tânără întâlnită la întâmplare pe care ucigaşul a încercat s-o violeze sau o prostituată ucisă de proxenet. Dar nu exclud să fi fost victima unui triunghi amoros.

Tânăra a fost ucisă cu două ore înainte să fie abandonată în valiză. Semnalmentele ei au fost trimise către toate inspectoratele de poliţie din România pentru verificări în baza de date a persoanelor dispărute.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Simona Ghinea, tânăra din București dată dispărută de bunicul ei, a fost găsită internată într-un spital