Antena Meniu Search
x

Diagnosticul dur pentru Simona Halep. Avertismentul specialiştilor privind hernia de disc

Emoţii pentru Simona Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a fost diagnosticată cu hernie de disc. Durerile de spate au ţinut-o la pat două zile, iar verdictul medicilor nu a fost unul favorabil.

Vezi și

Emoţii pentru Simona Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a fost diagnosticată cu hernie de disc. Durerile de spate au ţinut-o la pat două zile, iar verdictul medicilor nu a fost unul favorabil.

Durerile de spate au forţat-o pe Simona Halep să cedeze după primul set jucat la turneul din China. Românca s-a întors acasă, unde a făcut un test RMN. Medicii au stabilit că suferă de hernie de disc. 

Cât de gravă este leziunea se va stabili în zilele următoare. Sportiva a ţinut însă să îşi liniştească fanii.

"Sub nicio formă nu se pune problema operaţiei. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie", le-a transmis Simona Halep sutelor de fani care i-au trimis liderului mondial mesaje de încurajare pe reţeaua de socializare. 

Pe acelaşi subiect

În timp ce specialiştii se tem că, dacă se va ajunge la operaţie, ar avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare. 

Alin Popescu, medic sportiv: Este o perioadă de recuperare care se numără nu în zile sau în săptămâni, ci în luni. Poate să fie 6, poate să fie 8, poate să fie 10 luni, dacă vorbim de intervenţie chirurgicală. 

În schimb, tratamentul prin fizioterapie poate repune un sportiv pe picioare în câteva săptămâni. Există însă un risc.

Alin Popescu, medic sportiv: Nimeni nu poate băga mâna în foc să spună "am tratat hernia, indiferent că e chirurgical sau prin recuperare, nu o să mai revină niciodată."

Simona Halep este favorita numărul unu la Turneul Campioanelor de la Singapore, care începe în trei săptămâni. Medicii vor stabili, zilele următoare, dacă va putea participa la turneu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Diagnosticul dur pentru Simona Halep. Avertismentul specialiştilor privind hernia de disc