Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep, lăudată şi de cotidianul spaniol As: "De data asta nu a tremurat"

Cotidianul spaniol As notează că Simona Halep a reuşit din a patra încercare să urce în fruntea ierarhiei WTA şi să ia "coroana".

de Redactia Observator

la 07.10.2017 , 13:45

Simona Halep, lăudată şi de cotidianul spaniol As: "De data asta nu a tremurat şi a dominat-o pe Ostapenko"

Cotidianul spaniol As notează că Simona Halep a reuşit din a patra încercare să urce în fruntea ierarhiei WTA şi să ia "coroana" deţinută de patru săptămâni de Garbine Muguruza.

"A reuşit din a patra încercare. Simona Halep, care a pierdut de trei ori ocazia de a fi lider mondial, i-a luat numărul 1 Garbinei Muguruza. Românca a câştigat cu 6-2, 6-4 în faţa Jelenei Ostapenko în semifinale la Beijing şi a obţinut punctele necesare pentru a deveni a 25-a jucătoare care urcă pe tronul tenisului feminin. Halep devine primul număr 1 mondial după Ilie Năstase şi este a şaptea jucătoare care ajunge pe acest loc fără să câştige un Grand Slam după Kim Clijsters (n.r. - a câştigat ulterior patru), Amelie Mauresmo (n.r. - a câştigat două ulterior), Jelena Jankovici, Dinara Safina, Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova. Halep a mai avut de trei ori ocazia de a fi lider mondial, însă acum nu a tremurat şi a dominat-o pe Ostapenko, reuşind să realizeze visul oricărei jucătoare, acela de a deveni numărul 1 mondial", a notat As.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Simona Halep, lăudată şi de cotidianul spaniol As: "De data asta nu a tremurat"