Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie privind sinuciderea lui Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu. Familia spune că a fost crimă

Moarte invaluită în mister, în cazul lui Constantin Toma, modelul lui Catalin Botezatu. Ceea ce la început părea a fi un act de suicid, conform anchetei, este acum infirmat de familia lui. După ce au verificat cu atenţie urmele din vilă, mama şi sora tânărului cred că băiatul a fost omorât.

de Redactia Observator

la 05.11.2018 , 18:22

Coco, modelul lui Botezatu nu s-ar fi sinucis, ci a fost ucis, spune familia Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu, ar fi fost ucis, spune familia tânărului - Familia Toma, arhivă personală

Moarte invaluită în mister, în cazul lui Constantin Toma, modelul lui Catalin Botezatu. Ceea ce la început părea a fi un act de suicid, conform anchetei, este acum infirmat de familia lui.

După ce au verificat cu atenţie urmele din vilă, mama şi sora tânărului cred că băiatul a fost omorât.

Trupul lui Coco încă se află la Medicină Legală

Articolul continuă după reclamă

Trupul modelului se află încă la Serviciul de Medicina Legala Prahova, pana la finalizarea anchetei.

Pe acelaşi subiect

Coco, asa cum era alintat de familie, locuia in casa din Romania de ani buni, dupa ce tatal sau a murit acum patru ani, iar cele doua surori si mama lui au plecat sa se ocupe de afacerile barbatului in Zambia, un inginer roman rapus de un cancer galopant. 

Tânărul, fost model al lui Cătălin Botezatu a fost găsit spânzurat în dimineaţa zilei de 29 octombrie, de către iubita sa, cu care se pare că avusese anterior un conflict.

Familia lui Constatin "Coco" Toma acuză o crimă

Tânăra ar fi plecat pentru o ora din vilă, iar cand a revenit l-ar fi găsit fără suflare, atârnat de un stâlp din rigips, cu un cablu de televizor.

Familia tânărului a precizat că în presă au apărut două informaţii care ar fi false. Băiatul nu avea probleme cu banii și nici nu suferea din dragoste. Aceste motive au fost invocate de către unii așa-ziși prieteni de-ai lui Constantin Toma, în încercarea de a-i justifica gestul, iar mama tânărului de 24 de ani crede că băiatul său a fost mai curând omorât, fie dintr-un accident, fie intenționat, apoi cineva a mușamalizat probele.

Constantin Toma n-ar fi fost depresiv

Familia spune că pe stalpul de care s-ar fi prins Coco nu exista niciun semn, nicio urmă, deci nu poate fi vorba despre o sinucidere. În plus, sora tânărului Constantin Toma spune că erau foarte buni prieteni şi dacă daca ar fi avut ganduri de suicid ar fi vorbit cu ea.

Mai mult, potrivit familiei, într-o poza facuta la scurta vreme dupa descoperirea cadavrului, se poate vedea că tânărul are urme de sânge pe piept, iar pe frunte, deasupra ochilor are o rană.

Urmare a sesizării familiei, poliţştii au mers din nou la faţa locului, pentru a căuta noi indicii, în dosarul de moarte suspectă, deschis deja de anchetatori. Cazul este departe de a fi închis, poliţiştii continuând cercetările pe toate pistele.

Tânărul nu ar fi avut nici probleme cu banii

Tânărul model nu mai lucra, în ultima perioadă, dar trăia din banii trimiși din Zambia și dădea, se pare, dese petreceri în vila din Bucov. Rachael Toma susține că îi trimiteau frecvent bani, ultima oară acum 2 luni, deci nu ar fi avut probleme cu banii. Mai mult, potrivit familiei, Constantin Toma urma să primească 40.000 de dolari în luna octombrie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie privind sinuciderea lui Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu. Familia spune că a fost crimă