Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sinucidere învăluită în mister în Galaţi. Un inginer de 38 de ani, tată a doi copii, s-a aruncat de la etajul 4. Urma să plece în Olanda a doua zi

Sinucidere învăluită în mister în Galaţi. Un inginer de 38 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al blocului unde locuia cu soţia şi cei doi copii mici. Bărbatul lucra în străinătate şi venise acasă pentru câteva zile. Azi-noapte, a mers la o petrecere cu prietenii, iar la întoarcere a fost de nerecunoscut, spune femeia care a ajuns în stare de şoc la spital. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional.

de Adrian Obreja

la 14.11.2022 , 13:39

Bărbatul se întorsese recent din Olanda unde lucra ca inginer naval şi urma să plece din nou, mâine. În această dimineaţă, soţia l-a văzut extrem de agitat, aşa că femeia şi-a luat copiii în vârstă de 2 şi 5 ani şi a plecat în vizită la părinţi. Rămas singur, bărbatul s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul 4. 

Sinucidere învăluită în mister

Vecină: Un băiat tânăr familist avea copii mici. Nu îl cunosc bine doar copiii mei îl ştiu. 

Vezi și

Vecin: A fost plecat venea la o lună la doua în străinătate l-a trimis serviciul că era inginer în şantier naval. În rest era un băiat bun liniştit corect n-aveai treabă cu el nu se certau nu nimic nu făceau scandal pe scară. Dar uite ca s-a întâmplat necazul asta.

Pe acelaşi subiect

Ambulanţa sosită la fata locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat.

Dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi: Era vorba de un bărbat de 38 de ani care suferise o fractura deschisă de craniu cu pierdere de substanţă cerebrală multiple traumatisme cu leziuni incompatibile cu viaţa. 

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Sinucidere învăluită în mister în Galaţi. Un inginer de 38 de ani, tată a doi copii, s-a aruncat de la etajul 4. Urma să plece în Olanda a doua zi