Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sinucidere ȘOCANTĂ la metrou! Un tânăr a fost SFÂRTECAT de tren după ce a mers pe jos pe linii - VIDEO

Sinucidere șocantă la metrou în București! Un tânăr a fost sfârtecat de metrou după ce a mers pe jos, în tunel, de la stația Unirii către Romană.

de Redactia Observator

la 14.10.2017 , 13:27

Sinucidere șocantă la metrou în București! Un tânăr a fost sfârtecat de metrou după ce a mers pe jos, în tunel, de la stația Unirii către Romană.

Un tren a trecut peste tânărul care se afla pe linii și l-a omorât pe loc, fără ca mecanicul să observa că a trecut peste un om.

Un alt mecanic de metrou a observat trupul tânărului pe linii și a crezut că este o păpușă. El a oprit și atunci a descoperit cadavrul sinucigașului.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

"Incepand cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulatia trenurilor de metrou se desfasoara la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate. Cauza incidentului este gasirea unei persoane in tunel pe firul 2 aproape de statia Universitate care, din primele constatari ale Politiei Metrou pare decedata. La acest moment autoritatile in domeniu se afla la fata locului si pana la rezolvarea situatiei circulatia trenurilor de metrou se va desfasura pe un singur fir pe acest tronson", se arată într-un comunicat al Metrorex.

Polițiștii au deschis o anchetă.

UPDATE. Cadavrul sinucigașului a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din București.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Sinucidere ȘOCANTĂ la metrou! Un tânăr a fost SFÂRTECAT de tren după ce a mers pe jos pe linii - VIDEO