Antena Meniu Search
x

UPDATE / ATENTATE TERORISTE în Siria: Optsprezece persoane au fost ucise şi 45 rănite. FOTO

UPDATE. Cel puţin 18 oameni au fost ucişi şi alţi 45 au fost răniţi luni, într-o serie de atentate lansate în mai multe oraşe din Siria, dintre care două au vizat intrarea într-un port folosit de flota rusă.

UPDATE. Cel puţin 18 oameni au fost ucişi şi alţi 45 au fost răniţi luni, într-o serie de atentate lansate în mai multe oraşe din Siria, dintre care două au vizat intrarea într-un port folosit de flota rusă.

Deflagraţiile au avut loc în două oraşe controlate de forţele guvernamentale – Tartus, în vestul ţării, şi Homs, în centrul – precum şi la Hassake, în nord-est, controlat în mare parte de forţele kurde.

Două explozii s-au produs luni dimineaţă la intrarea în portul sirian Tartus, unde se află o bază navală rusă. În urma deflagraţiilor, cinci persoane au fost ucise, informează site-ul www.dailystar.com.

Potrivit sursei citate, care citează televiziunea de stat, o maşină capcană a explodat pe o autostradă, sub un pod, iar a doua deflagraţie a fost provocată de un atentator sinucigas.

"Cinci persoane au fost ucise, potrivit unui prim bilanţ", scrie www.dailystar.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » UPDATE / ATENTATE TERORISTE în Siria: Optsprezece persoane au fost ucise şi 45 rănite. FOTO