Antena Meniu Search
x

Skai Jackson, mesaj pentru actorul Disney Cameron Bryce: “Te iubesc. Vei rămâne în inima mea”

Starul Disney, Cameron Bryce, a murit în somn, la doar 20 de ani. Actriţa Sky Jackson şi-a exprimat durerea cu privire la vestea tragică apărută în urmă cu puţin timp.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.07.2019, 13:24

Starul Disney, Cameron Bryce a murit în somn, la doar 20 de ani. Actriţa Sky Jackson şi-a exprimat durerea cu privire la vestea tragică apărută în urmă cu puţin timp.

Cei doi adolescenţi au fost colegi pe platourile de filmare, unde au interpretat rolurile a doi fraţi, Zuri şi Luke Ross, în seria Disney “Jessie”.

Skay Jackson, în vârstă de 17 ani, şi-a arătat regretul şi suferinţa pentru pierderea lui Cameron Bryce, într-o postare pe Instagram. Tânăra a postat o fotografie neagră, în semn de doliu, alături de un emoticon simbolizând o inimă frântă.

De asemenea, la fotografia distribuită chiar de Cameron cu o zi în urmă, Skay a lăsat mesajul: “Te iubesc. Vei rămâne mereu în inima mea”.

Cameron Bryce în rolul Disney, Luke Ross

Cameron Bryce a devenit un copil iubit de întreaga lume odată cu apariţia sa în serialul Disney "Jessie" unde a jucat rolul lui Luke Ross.

În serial, Luke Ross, personajul interpretat de el, era îndrăgostit iremediabil chiar de bona sa, Jessie, o tânără angajată să îi protejeze pe cei patru fraţi vitregi şi care de multe ori reuşea să îi scoată din cele mai neobişnuite bucluri. 

Câţiva ani mai târziu şi-a făcut din nou apariţia în franciza de succes “Descendants”, dar şi în filmele “Grown Ups” şi “Grown Ups 2”.

Starul Disney, a murit în somn, din cauza unor probleme medicale, a anunţat un apropiat al familiei, potrivit Unilad

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Skai Jackson, mesaj pentru actorul Disney Cameron Bryce: “Te iubesc. Vei rămâne în inima mea”